Tak jak obiecałem w temacie z powitaniami przedstawiam Wam mój nowy samochód. Jest to pierwsza w moim życiu Alfa. Teraz pokażę tylko 3 zdjęcia jeszcze przed przerejestrowaniem samochodu. Środek wymaga wysprzątania, dlatego nie będę go jeszcze pokazywał. Samochód jest z 1999 roku. Pierwsza rejestracja w lutym 2000. Auto pochodzi z polskiego salonu. Poszczególne zmiany jakie będą zachodziły w samochodzie postaram się aktualizować w tym temacie.
Oto zdjęcia (niestety robione telefonem). Jak samochód będzie po polerce i wyczyszczony środek zadba się o lepsze fotki
![]()
Kolor to bajka !![]()
gratuluje zakupu !
Czarna Alfa Romeo 145 1.4 bx '95
Moja Bella
Ojej no autko fajne tylko mi kolor nie pasuje, za bardzo wbija się w oczy![]()
wbija wbija, zawsze jakis urok. jakies grafitowe alu do tego i efekt 'bajka'![]()
Alfa to nie samochód ..... Alfa to styl życia.
powiem tak osobiscie nie podchodzi mi ta alfa ten model ale twoja suuperr moze to wina koloru??? Zyczę wiele szczesliwych chwil z pierwsza alfa takie jak ja mialem hehehhe z moja pierwsza

Dzięki, co do lotki...też mi jej brakujebędę myślał o takim zakupie.
Szczerze sam nie wiem, jutro się przyglądnę czy wygląda to na robotę poprzedniego właściciela (tak jak to jest w przypadku przyciemnionych szyb) czy jest to seria.
Co do felg to plan mam następujący:
- obecne felgi na nowo do pomalowania, kolor czarny lub własnie grafit - wersja zimowa
- nowe felgi na lato coś jak te na zdjęciu:
http://photos01.otomoto.pl/photos/or...19077992_1.jpg
Mi akurat ten model się podoba, choć trzeba przyznać w tym bądź czerwonym kolorze. Inne nie robią na mnie takiego wrażenia. Szczerze to od początku szukałem auta właśnie w takim kolorze
Ostatnio edytowane przez baton ; 04-10-2011 o 20:42
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki