Śmieszne są 156 z tym nowym przodem, ale ogólnie autko widać zadbane.

są piękne a nie śmieszne![]()

jak dla mnie baja !

No więc trochę opisu
Alfa rocznik 2005 przebieg przy kupnie 59tyś, sprowadzona z Francji na „zamówienie” – zadbany egzemplarz, wersja chyba najuboższa, Distinctive bo nie ma wyświetlacza w desce(nawiewie),
felgi 16’ oryginalne, opony 215x55, zmieniłem olej, filtry, czujnik abs prawy przód, koszt z robocizną 600zł, pasek rozrządu mechanik mówi że jest oki, więc nie ruszam, auto w środku jak nowe, żadnych rys przepaleń itd. Szyby oryginalne nic nie stuka nie puka, mam tylko czasami „świerszcza” gdzieś po prawej stronie przy schowku albo drzwiach. Brak oryginalnego radia, zmieniłem gałkę biegów na podświetlaną ze skóry, poza tym ….jestem baaardzo zadowolony.
Spalanie 5,5-6l, silnik 1,9JTD 115km – (dzisiaj robię tuning u znajomego,chce podnieść moment obrotowy a dodać max 10koni koszt 500zł) jak będzie po wszystkim dam znać jak wyszło
![]()
Ostatnio edytowane przez Atl^ntis ; 05-10-2011 o 10:07
o kurcze w sumie nie widziałem jeszcze Alfy z takim wyposażeniem... najważniejsze, że jesteś zadowolony - szerokiej drogi!!![]()

faktycznie, dobre pytanie Bocian... u mnie na kompie nie widać że kolega napisał Distinctive - czarna czcionka a mam czarne tło... no to raczej nie jest Distinctive...
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki