Wrzucam swoje fotki.Kupiona od Tomka 01.10.2011.Kolor Nero Oceano,wersja Progression,rok produkcji-wrzesien 2006.Wersja belgijska 16 V 136 KM.Na chwile obecna ma 144 tys km.Na dniach bede chcial wymienic kompletny rozrzad,olej i filtry.Kolektor po regeneracji,Wywalony DPF,Zaslepiony EGR(wszystko porobil mi Tomek za co wielkie dzieki).Po tym wszystkim ma troche wiecej mocy.A moze te 136 KM jest tylko na papierze-to juz trzebaby sprawdzic na hamowni.W sumie idzie jak burza.Dla mnie bomba.Ciesze sie jak dziecko z tego zakupu.Dzis wyczyscilem cale wnetrze lacznie z pielegnacja skory:-).Zdjecia nie zaspecjalne bo robione na szybko i komorka.Uzupelnie temat w najblizszym czasie lepszymi zdjeciami.Zycze milego ogladania.Pozdrawiam
![]()
Ostatnio edytowane przez Czarny_28 ; 05-10-2011 o 17:05
Gratuluję Czarnywreszcie wymarzona Alfa co? Świetna ta czerwona skóra
Niech jeździ!
Alfa, Lancia & Ducati - czyli italian psycho!

Ladniutka, dorzuc jej fajne felgi na lato wieksze i bedzie na bogatoUdalo sie chlopakom usunac wszelkie mankamenty?
wywalili DPF, EGR czyli to co jest bzdura totalna to bedzie dobrze![]()
czerwona skora i czern - konkret![]()
ŁadnaMi też się taka marzy
![]()
La mia Bella e a volte capricciosa
Falcon no chyba sie udalo.Wszystkie bolaczki raczej sa wyeliminowane.Jedynie co to nie wiem czy przekladnia byla na gwarancji zmieniona.Kolektor mi zregenerowali,EGR zaslepili.Troszke nia szarpie przy zmianie z 1 na 2(moze to wina tej geometrii turbiny bo EGR jest wyczyszczony i zaslepiony-cos Tomek gdzies tu o tym pisal).Oby nie.Teraz w sobote sie wybieram do nich na wymiane rozrzadu,oleju i filtrow.A najbardziej mi sie smiac chce bo Ci co mi ja odradzali(znawcy motoryzacji)teraz sie nia zachwycaja.Zalosni sa tacy ludzie
Co mnie cieszy najbardziej hahaha wzrok przechodniow.W mojej wsi:-)ok 50 tys mieszkancow z czego ze 20 tys wyjechalo:-) sa najprawdopodobniej dwie 159 SW(razem z moja) bo jedna widzialem i jeden sedan no i jedna Brerka na pewno,a ponoc jest druga bo mi znajomy mowil ze widzial.
Ostatnio edytowane przez Czarny_28 ; 04-10-2011 o 18:16

Ładna ładna- kolorystyka odwrotna jak u mojej.
Mi się wydaje, że prawie połowie forum się taka śni po nocach![]()
Patrz w lusterka, sprawdź dwa razy - Golfy są wszędzie!!
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki