Witam was
Na chwilę obecną nie ma co zbyt wiele przedstawiać, ale co tam...
1.10.11 stałem się posiadaczem Alfy 146 z 1999r. Właściwie to nie wiem nic jaka to wersja wyposażenia czy coś, nie siedzę jeszcze w tym tak, ale jakaś tam klima, wspomaganie, elektryka na pokładzie jest.
Na chwilę obecną staram się porobić to co do zrobienia jest - czyli właśnie robi się sprzęgło, w przyszłym miesiącu rozrząd i oleje, ale poza tym myślę, że samochodzik całkiem fajny.
Później zajmę się poprawką pierdół typu niedziałające światełko wewnątrz czy zniszczona uszczelka drzwi
Alfa jak Alfa, ale prezentuje się tak:
I w posiadanie 146tki wszedłem w drodze wymiany za moje 2oo - CB500
Aha i dodam jeszcze, że jest to moje pierwsze, własne autko. Do tej pory było śmiganie Astrą 2 rodziców
Pozdrawiam![]()
Ostatnio edytowane przez Shakin ; 03-10-2011 o 23:37
oryginalne fele 15tki z juniora zapodaj (bo chyba masz tam jakies wąskie 14tki) i bedzie ładnie w tym srebrnym wyglądać
emblematy tez kup nowe
jak chcesz mam takie fele na sprzedaż![]()
Ładna i dbaj![]()
btw - 14 też mam na sprzedaż![]()
kolega na forum zajmuj się takimi emblematami i jest o wiele taniej
LOGO NA MASKĘ i KLAPĘ ALFA ROMEO - tania alternatywa
Alfa to nie samochód ..... Alfa to styl życia.
To nie dość, że z jednego miasta to jeszcze niemalże sąsiedzi
Pochwalę się, dzisiaj uporałem się z rejestracją 146ki. Miała stać na mnie i na ojca, ale niestety jestem "młodocianym kierowcą", który nie posiada min. 3 lat prawka, więc ubezpieczenie by mnie zjadło. Troche papierologii i Alfa stała się w całości własnością taty ()..
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki