Wg mnie zmiany jak najbardziej ok, szczegolnie przod, listwa z boku tez pasuje![]()

THX !!!!!Napisał dareme89
DD

04.12.2008 - zakupiono:
1. nowy termostat vermet - 180 zł
2. płyn chłodniczy Prestone 4litry x2 - 25zł x2 - 50 zł
w sobotę wymiana termostatu i prawdopodobnie zaślepienie zaworu egr![]()

mam nadzieję że pod choinką już bedą - liczba chętnych osiągnięta - ciekawe jak z wpłatami :|?:Napisał showtime
ja juz przelałem 22 zł za 1 komplecik - to tak w kwestii wydatków na alfę , które obiecałem opisywać![]()
Ja wzialem przyklad z Ciebie i tez spisalem i spisuje wszystko od momentu zakupu samego autka![]()
też wypadałoby prowadzić jakąś dokumentację odnośnie samochodu co kiedy i jak
bardzo piękna bella, gratuluję![]()

jednak pasowałNapisał bosniak_sg
DD
identyczny jak oryginalny behr - tylko w miejscu logo behr było logo vermet - znajomy ze sklepu obdzwonił wszystkie hurtownie z jakimi współpracuje i znalazł jedynie w ASO wrocław na karkonoskiej .
z wymiana poradziłem sobie samtroszke łaciny poleciało na włoskich konstruktorów ;|/ zastanawiałem się czemu za wymiane wołaja 150 zł - teraz wiem. :wink:
teraz wskaźnik pokazuje cały czas 80-85'C - po odpaleniu idzie do 90 i potem widać otwarcie termostatu jak temp. spada do 80 - tak więc diagnoza i wymiana termostatu okazała sie trafnateraz silniczek ma własciwa temp. pracy !!!
No to widocznie jak pisałem zaczęli produkować, bo w zeszłym roku jak ja wymieniałem na jesień to nie występował w katalogu Vernet, a jeżeli chodzi o wymianę to masz racje sam siedziałem na tym ze 3-4 godz. i to po prostu jest katastrofa.
Alfa Romeo 156 SportWagon 2.4 JTD (170 KM ?) Niestety już nie Alfa Romeo.

10.12.2008 - nowy filtr powietrza UFI - 37 zł
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki