215/45/17Napisał norbiwolow
Byla - Alfa Romeo 156 2,5 V6
Jest - BMW 530d E61 M-Paket & Yamaha FZ1

Bella już na obuwiu letnim - aluski pięknie podkreślają sportowy charakter autana razie na tyle założone Nankang NS2 215/55/16 a przód to Fulda Carat 205/55/16
w poniedziałek dojdą nowe boczne kierunki clear black chrome
w poniedziałek też auto dostanie nowe ( regionalne ) tablice
![]()
Gratuluje tak wspanialej Belli![]()
Piękna Alfa! Gratulacje
Widzę, że dobrze o nią dbasz. Tak trzymać.![]()
Witam kolegę z LKP. Piękna ta Alfa...
kiedy będą nowe fotki na aluskach??

fotki już są ale w aparaciemuszę je zrzucić a pen drive jest w aucie, deszcz taki pada że z domu nosa nie wysunę
![]()
p.s. a wczoraj tak belle umyłem i nawoskowałema tu deszczycho ;|/ ;|/

auto ożyło !!!!! :shock: :shock: :shock:
padł czujnik położenia wału - po wymianie auto dostało skrzydeł - pięknie ciągnie i daje sporo radości z jazdy !!!! widocznie podczas zakupu juz kończył sie bo po zakupie tak dobrze nie latał jak teraz
na przód zakupione nowe oponki Nankang NS2 - 205/55/15 - wg mnie jedne z lepszych za normalne pieniądze - opinie na forach USA pozytywne
tak wiec bella juz w pełni na telefonachdziś była na solarium - przyciemniłem tylne szyby folia - za tydzień przód w tym samym odcieniu - light light black - tylną oddam do fachowców ba sam nie wyprofiluje tak folii
przy okazji wytłumiam pod audio przednie i tylne drzwi matami APP i masa bitumiczną
zastanawia mnie tylko osadzenie głośników ;// jak to przerobić aby uzyskać szczelne pudło rezonansowe z wnętrza drzwi :|?:
Ładna ta twoja Alfka, ja najpierw zaglądałem za taką ale z silnikiem 1.9 JTD ale po tym jak ostatnio paliwo poszło w górę a ropa stałą się droższa od benzyny to stwierdziłem że lepiej kupię benzynę (a z czasem założę gaz, choć nie jestem zwolennikiem gazu to jednak nie można na lewo i prawo kasy wywalać). Ale życie chciało inaczej i kupiłem 146 bo okazja była. Nie powiem że mi się nie podoba jest świetna i mam nadzieję że pojeździ długo. Życzę ci długiej i spokojnej jazdy, samych przyjemności z tym związanych :mrgreen: pozdrawiam
Jest
Alfa 146 1.7 BoXeR /
Była: Alfa 145 1.7 BoXeR / CZARNA PERŁA
Super autko!
Pozdrawiam!
Obecnie AR 156 SW 2.4 JTD
Kiedyś AR 156 1.6 TS
Kiedyś AR 145 1.6 Bx
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki