oby dwie wloszki sa piekne![]()
widac ze masz podejscie do samochodow i bedziesz sie troszczyl o belle :mrgreen:
Witam
Przedstawiam Wam moją nową Włoszkę. Jest to piękny czarny dieselek 2.4JTD z 2001 roku. Ma najechane niespełna 130 tys km !!! autentyczny przebieg !!! Jest to prawdopodobnie wersja sport pack ale głowy nie dam bo jeszcze zbytnio nie wnikałem w tę kwestię. Szukałem w każdym razie auta zadbanego, w sedanie, z czarnymi zegarami i skórą, bezwypadkowego, od pewnej osoby - i znalazłem
Auto daje wiele przyjemności z jazdy - bardzo dobrze trzyma sie drogi - jest wystarczająco dynamiczne a zarazem ekonomiczne jak na taką pojemność !!!
W chwili zakupu (29.03.2008) tak wygladała :
jak na razie to ciesze się jazdą moja piękna alfą !!! dodatkowo super bonusem przy zakupie auta był sprzęt grający zamontowany w firmie car audio - daje naprawdę rewelacyjną jakość dźwięku:
jednostka centralna:
JVC AVX33
![]()
głośniki przód i tył:
BLAUPUNKT GT
![]()
wzmacniacz 5-kanałowy
PHONOCAR PH 545
![]()
skrzynia basowa:
PHONOCAR THUNDER
![]()
Zakres planowanych zmian i modyfikacji auta:
- delikatne przyciemnienie szyb
- nowe opony letnie na 16' alusach Alfa Speedline
- polerka lakieru - auto myte na szczotkach
- xenon HID - H7R 8000k
- kierunki boczne clear black
- usuniecie haka
- olej silnikowy Valvoline MaxLife Diesel 10W40
- listwy chrom przy szybach bocznych - juz zamontowane
- przeróbka grilla
- w ostateczności tylne lampy lexus black ( autodelta design)
- chromowana końcówka wydechu ( taka jak oryginalna tylko pochromowana )
- wygłuszenie drzwi matami APP ( doświadczenie nabyte przy wygłuszaniu kappy )
- mozliwa rozbudowa audio o monitor 7-10 cali zabudowany na środku kokpitu w miejscu nawiewu - funkcja nawiewu pozostaje !!!
- czujniki cofania
plany sa spore ale czy uda mi sie je zrealizować ??? zobaczymy
Mam nadzieję że podoba sie moja czarna bella a z biegiem czasu uznacie że staje sie coraz piękniejsząPoprzednie auto doprowadziłem do stanu wręcz fabrycznego - cały post na LKP:
Lancia Kappa 3.0 V6 norbiwolow
Pozdrawiam i zapraszam do komentowania mojego autka![]()
oby dwie wloszki sa piekne![]()
widac ze masz podejscie do samochodow i bedziesz sie troszczyl o belle :mrgreen:
Gratuluje zakupuDD fajny silniczek, oby się dobrze sprawował :wink: no a sprzętu audio pozazdrościć
![]()
Alfę kupujesz sercem, nie głową
wyglada na sport packa ladnie sie prezentuje i radio zacnesam monitor to grosze
Meravigliosa Creatura-ar156
Świetne autko - klasycznie piękna, plany też bardzo ciekawepozdrawiam i gratuluję.
Anonima Lombarda Fabbrica Automobili - tu się wszystko zaczyna..
dziękuje bardzo za miłe przyjęcie mojego autka
a auta zawsze dbałem i o to auto zadbam - bo kto dba ten ma
super uczucie jak lecę moją bella jak się ludzie oglądają - silnik superowy - uwielbiam ten gwizd turbiny
zakręty dla tego auta bajka !!!! silnik wg mnie wcale nie za ciężki - auto dobrze wyważone
czysta przyjemność jazdy dieslem !!!
Bardzo mi się podoba, wnętrze takie jak u mnie i piękna skóra MOMO. Gratuluje zakupu.![]()
dzięki za gratulacje !!!
dziś przeglądałem dokumenty niemieckie i znalazłem jakąś instrukcję oraz gwarancję z 2002 roku na jakąś usługę dokonaną przez firmę G-TECH - czy to mógł być jakiś chip tuning ?? ewentualnie mogę fotki zapodać bo z niemieckiego to jestem noga
a oto najświeższe fotki z dzisiejszej szybkiej sesji zdjęciowej
zaznaczam że jestem fotoamatorem![]()
i jak Wam sie widzi ?????
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki