No i postanowiłem po 10 miesiącach pokazać ją mam nadzieję że będzie się podobać do fabryki jeszcze daleko no ale zaryzykuję i się pochwalę
Co zrobiłem od stycznia:
-wymiana czujnika wału korbowego na ASO 600 zł
-sprzęgło 1000
-osłona przegubu 60
-poprawa elektryki + pompka spryskiwaczy300
-oleje + filtry 300
-regulacja szyb 80
-zamek centralny tył lewy 100
-mech tylnej lewej szyby 180
-czyszczenie i konserwacja skór zestaw GLIPTONE GT15 i GT 13 200 w sumie już 2 razy drugi raz w poniedziałek = 400
-wycieraczki 70
-tylna lampa 40
-serducho na przód + listwy260
-gumy (dywaniki) 80
-napełnienie klimy + odgrzybianie 150
-prawy wachacz górny TRW 200
-lewy boczek drzwi (cały) 70
-rozrząd 600
-serwis ASO 100
-zegary (licznik) kupione na alegro z powodu braku oświetlenia wewnętrznego 300
-znowu oleje 300
-chyba mam 5.130 zł no i jeszcze trochę w planach lakier itd.
Jutro opiszę jak wyglądał zakup itp.
Ostatnio edytowane przez predator ; 15-10-2011 o 12:24
Musze na nastepnym spocie srodek dokladnie poogladac![]()

http://allegro.pl/gliptone-do-regula...872303182.html
fajne środki i grzechu warte![]()

Wczoraj wymieniłem całe przednie zawieszenie wahacze dolne TRW góra TRW łączniki stabilizatora TRW teraz to jest jazda bajka![]()

Miesiąc temu zakupiłem oponki przód KELLY na koncesji GOODYEAR 205/55R16 tył używane fuldy 6mm bardzo ładne w sumie z wymianą 1000 zł , no i na gwiazdkę zamówiłem sobie emblemat na tylną klapę i na ten rok chyba to będzie tyle![]()

....jakbym swoją widział, ciemny lakier i jasna skóra wg mnie najlepsza konfiguracja, bez żadnych dodatków drewnopodobnych.
Ładna maszynka.

Zacna zacna kolego. I obniżona z tego ci widać więc na ladnej feldze wygladała by jeszcze zacniej. Wnętrze piękne, widac ze środek do skór "zrobił swoje" bo wyglądają jak nowe.

Obniżona Zestaw sprężyn AP Sportfahrwerke a felgi to 18 calowe szprychy na wiosnę.

piekna 166 i skórki takie jak moje, dobrze że tablica na środek poszła, pzdr
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki