Witam chcę zaprezentować mój nowy nabytek Alfa 146 kolor czerwony. Autko zadbane dopieszczane na bieżąco. Od kupna minął dopiero tydzień więc jeszcze nic nie jest zrobione po mojej myśli w jej wyglądzie ale myślę że już niedługo się to zmieni. Jak na silnik 1.6 autko nieźle sobie radzi nie można narzekać. Przyciąga wzrok a to jest najważniejsze. Teraz wiem że następnym nabytkiem będzie również alfa
W planach było kupno 156 ale nie znalazłem dobrego egzemplarza w aktualnych ofertach a że trafiła się ta więc jest. Autko fajnie wyposażone : klimatyzacja, 2 poduszki, ABS, immobiliser, centralny zamek,el. szyby i lusterka,halogeny, wspomaganie kierownicy. Autko bezwypadkowe i zakupione od pasjonata AlfMoże ktoś ją już kojarzy jeździła na SPS...w Rudałtowicach koło Pszczyny.
![]()
Ostatnio edytowane przez Dawid3103 ; 16-10-2011 o 18:51 Powód: zmiana opisu

Alfka fajna, zadbana.
Tylko te felgi trochę festyniarskie.
Szukam odpowiedniego samochodu. Kolejna Alfa? ...
He ja juz przeszedlem temat z felgami;P Nom troszke smiesznie-dziwnie wyglada na tych felach ale ogolnie samochodzik super.

Witam. Od dłuższego czasu śledziłem to autko na alledrogo. Powodzonka i dużo radości z BOXERA

I juz mi problemy sprawia a bylo tak pieknie
Ładna, ale ciekawe czy taka bezwypadkowaZderzaki polakierowane pod kolor nadwozia, tak jak i lusterka. Gdy opuszczała fabrykę było inaczej
![]()

A uszczelka czemu do roboty? Przegrzanie?![]()
A tak na poważnie to ładnie to wygląda jak jest 1 kolor![]()
Wściekłe SUKI
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki