"...kto nie ma odwagi jeździć Alfa Romeo ten sam jest sobie winien..."

Pięknie wygląda w takim staniku. Benzynka?
Alfa Romeo rządzi i wymiata na ulicach świata. Gniecie diesle i auta D.

Piękny egzemplarz, gratuluje.
Jest: AR 156 Gran Tourismo Alleggerita
Były: AR GTV 3,0 V6 24V / AR 147 1,6 TS / AR 166 2,4 JTD / AR 156 SW 1,9 JTD / Lancia Lybra SW 1,9 JTD
Dzięki za komentarze, teraz jeszcze bardziej chce mi się nad nią pracować
Silnik - 1.4 IE 88KM, w dość dobrym stanie, nic nie puka, nie stuka, oleju nie bierze i mocy jak na tak mały silnik dość sporo. Mam nadzieję, że jeszcze trochę pochodzi... Z wyposażeniea tylko elektryczne szyby.
Przebieg na liczniku 111 000 km i chyba wydaje się realny patrząc na stan zawieszenia, ogólnie mechaniki, wnętrza, praktycznie wszystko działa.
Jak na razie wymieniłem: olej i filtr oleju, filtr powietrza, świece zapłonowe, łożyska kół tylnych. Wymienilem też regulator ciśnienia paliwa (przepuszczał paliwo w kolektor i był problem z uruchamianiem po postoju) - podejrzewam, że poprzedni właściciel nie mógł sobie poradzić z usterką i było to jedną z przyczyn sprzedaży auta.
Gdzie tu STANIK?
Ajj.. Jest klimat!
Baaaardzo ale to bardzo ładne 33. No nie mogę się doczekać kiedy powiesz, że zakończyłeś dopieszczanie i pokażesz końcowe efekty. Ale już teraz pięknie wygląda. Cieszę się, że klasyk nie przepadł i trafił w Twoje dobre ręce
Może ta usterka była jej pisana abyś mógł się nią zająć
.
AR 146 Ti, 97r Zender. Zapraszam do oglądania i oceniania http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...146_domin.html !!
Alfa Romeo stworzone z tego samego co sny...
Ciesze sie, ze auto Wam sie podoba.
Ostateczne dopieszczenie dopiero pewnie bedzie zakonczone na przyszla wiosne/lato, chodzi tu glownie o lakierowanie kilku elementow, zderzakow, lusterek, wymiana tapicerki podsufitki.
Poki co, priotytetem dla mnie jest mycie i konserwacja podwozia - chcialbym zdazyc jeszcze przed zima oraz zakup felg aluminowych 14". W sumie to zastanawiam sie jaki wzor felg bylby najlepszy. Moze ktos z Was ma jakies propozycje?
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki