Jeszcze kilka lat to już jej wogóle nie poznam.
Szkoda tylko że jeszcze tak szybko traci na wartości (widziałem ogłoszenie). Znaczy się, dla kupującego lepiej.
Pozdrawiam Brobyt. Jeszcze rok dwa i wracam do Alfy. Mocno trzymam na celowniku 159. Na chwilę obecną priorytet to rodzina i...rodzinny Scenic![]()
Posiadacze samochodów marki Alfa Romeo kierują się przy zakupie raczej emocjami, niż zdrowym rozsądkiem. Wierni przez wiele lat tej marce, poczuwają się do pewnego rodzaju wspólnoty, określają siebie jako "Alfisti"
dokladka z espace chyba ? bo w lagunie mialem troszke nizsza.
Sprzedam czarne lampy Carello do 156 | Grill ala Cadamuro do 156
Emenems, dzieki wielkie! Staram się na ten moment obniżyć ją oraz poszukać dobrego koła. Cały sport pakiet już jest, w tym tygodniu wpadną jeszcze sport pakietowe progi zamiast tych Cadamuro..
Alfa ta ma iść w kierunku 'lekkiego liftu' niż tuningu. Podstawa to dobre koło, usadzić ją niżej, oraz lepiej jeszcze dopasować przedni lip zderzaka!
Mam w planie pozbyć się oznaczeń.. Za dużo troche tego na tym tyle..
Ostatnio edytowane przez Speedy ; 02-12-2011 o 00:50
Tylko mi się nie waż zdejmować oznaczeń. To idealny lep na podpuszczanie BeeMWiarzy
Posiadacze samochodów marki Alfa Romeo kierują się przy zakupie raczej emocjami, niż zdrowym rozsądkiem. Wierni przez wiele lat tej marce, poczuwają się do pewnego rodzaju wspólnoty, określają siebie jako "Alfisti"
Wracając trochę do lamp to mozesz spokojnie założyć sobie zestaw HID ale max do 6000K nawet 5000K i będą naprawdę super owszem przydałyby się spryski by niebiescy sie nie czepiali...Nie wspomnę o samopoziomowaniu ale tego nawet ja nie mam a jeżdże po DE cały czas zatem loos.100zł chyba na alledrogo albo i taniej już.![]()
Nad HIDem myślałem ale na razie zostaje jak jest, świeci dobrze ;D
Jeśli ktoś był by zainteresowany mam na sell nowe zapakowane tarcze ATM mikoda naweircane, nacinane, czyli zesatw GT, przód i tył za 550zł (+gwarancja,paragon) Jak coś pw.

Kolego napisz z jakiego modelu jest ta dokładka na przód i gdzie kupiłeś????? Bo ja usilnie szukam dokładki do swojej.
Fiat Uno - Ducati 750 Super Sport - Alfa Romeo 156
Mam chorobę zwaną ITALIA
GratulacjęAutko godne uwagi.tylko pozazdrościć XD
Panowie mam pytanko, czy felgi z ET30 wchodzą bez problema? Mowa o felgach 17''.
I drugie pytanie, wymiary śrub, jakie mamy do kół, gwint itd.
Jeśli ktoś może udzielić mi takich info będę bardzo wdzięczny!
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki