Jestem jak najbardziej zaZnalazł się kolejny świr taki jak ja
Artek Ty lepiej ogarniaj sobie termin w przyszłym roku na zlot bo ja tam będę i mam nadzieję że Ciebie tam nie zabraknie.Andrzej będzie grzybka też się zwerbuje i możemy siedzieć do rana w doborowym towarzystwie
Już nie mogę się doczekać a dopiero co tegoroczny zlot się zakończył hehe
Alfa Romeo 155 1.8 T.S. 1992
Alfa Romeo 155 2.5 V6 1992
Alfa Romeo 155 2.0 Q4 1992
I wszystkie są czerwone
Znam tą v6 bardzo dobrze, zadbany egzemplarz.Jest parę spraw w niej do ogarnięcia i będzie cacy.
Poszukuję silnika 3,0 12v
Czesci AR 155 ,146
GG 8401768

Ha,ha!!zrobię wszystko aby być!!!na zlocie!trzeba się jeszcze zorganizować na kolejny zlot FORZAITALA,bo jak zrobią w Oborach to musi być grubo!!!wszystkie 155 trzeba będzie zaprosić!
!!
Sikor155!miałeś być chyba na ostatnim spocie??V-ka się ogarnia i będzie cacy!!!!

Oby nie skończyło się tylko na gadaniu że zrobie wszystko by tam być hehe.Miałem jechać na Forzę w tym roku ale siana mi już zbrakło a bez auta na zloty już nie jeżdżę.W tamtym roku byłem bez auta i myślałem że mnie ch... strzeli.A co do zaproszenia wszystkich 155 to móię Ci od razu-zapomnij.Oby udało się by przyjechali ci co mają przyjechać i już będzie wesoło uwierz miA jak nie wierzysz to poczytaj relację z tegorocznego zlotu to uwierzysz
---------- Post added at 13:13 ---------- Previous post was at 13:11 ----------
W końcu jakaś normalna propozycja hehe.Uwierz mi że za swoją to wołał bym 10k jak bym miał sprzedawać.
Alfa Romeo 155 1.8 T.S. 1992
Alfa Romeo 155 2.5 V6 1992
Alfa Romeo 155 2.0 Q4 1992
I wszystkie są czerwone

No a ja jestem ciekawy za ile Artas wyrwał tą 155tkę. Czy cena choć trochę zbliżona do mojej propozycji?
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki