155 & 155

Artas 155

Aktywny
Auto
Alfa Romeo 155 2.0 16V/Alfa Romeo 155 1.8 8V i FC 20VT
Zdjęcia zrobione tak z partyzanta;),jak zdobędę lepszy sprzęt będzie profeska!:D!1.jpg2.jpg3.jpg4.jpg5.jpg6.jpg7.jpg8.jpg9.jpg10.jpg11.jpg12.jpg

mogłeś tej od epiona nie rejestrować, przerzucał byś sobie tylko blachy :D

Niech żałuje ten co sprzedał taką piękną V6 a gratuluję temu co te cudo kupił, widać że był mądrzejszy:D

Ooo, moje stare autko. Nic się nie zmieniło, oprócz zderzaka z przodu

Takie auto to jest powód do dumy, zazdroszczę naprawdę cudny egzemplarz niech się schowają 159 Brery i inne ekowozidła:D

oj swięta prawda! a wersja jest naprawde swietna. A ta skora jak na wiek i przebieg sa w zadziwiająco dobrym stanie :)

Artas nie chcesz się zamienić?Ty masz dwie czarne ja mam dwie czerwone:P
Śliczne są i to bez cienia ściemy a Andrzej ma rację.epion dałeś ciała.Endriu zresztą też hehe

Artas nie chcesz się zamienić?Ty masz dwie czarne ja mam dwie czerwone:P
Śliczne są i to bez cienia ściemy a Andrzej ma rację.epion dałeś ciała.Endriu zresztą też hehe

Nie da rady Łukaszu!!Alfy zostają ze mną już do końca!!:D!!ale napewno jeszcze kiedyś czerwoną 155 kupię!:P!!uwielbiam ten model!jest niesamowita w wyglądzie,pozycja za kierą-rewelacja!!jazda po zakrętach-mistrzostwo!:D!oczywiście TS-ką,ha,ha!ale V-ka i jej szept uzależnia!!;)!

Nie da rady Łukaszu!!Alfy zostają ze mną już do końca!!:D!!ale napewno jeszcze kiedyś czerwoną 155 kupię!:P!!uwielbiam ten model!jest niesamowita w wyglądzie,pozycja za kierą-rewelacja!!jazda po zakrętach-mistrzostwo!:D!oczywiście TS-ką,ha,ha!ale V-ka i jej szept uzależnia!!;)!

No trudno:(:D Zastanawiam się co tu jeszcze dodać do tego co napisałeś ale chyba już wszystko pięknie ująłeś:)

No to teraz teoretyczne pytanie. Jaka cena by cię satysfakcjonowała jak byś z przyczyn losowych miał sprzedać ten model?

Artas to pytanie było do kolegi Alfik84.Ja wiem że masz takie same podejście do tematu jak ja hehe.TS zapewne pójdzie na żyletki kiedyś ale dwie pozostałe zostają koniec i kropka.Kobieta moja pogodziła się z tym faktem więc tym bardziej się cieszę bo nie będę musiał się o to użerać:D

Amortyzatory
Powrót