Nie bylbym taki pewien,seryjne tarcze w porzedniej za dlugo nie pojezdzilem i juz walilo na kierownicy,wszystko uzaleznione jest od eksploatacji.W Holandii troszke inaczej sie jezdzi niz w Niemczech.

wiem jak sie jezdzi w DE, w PL i w NL.
sam mam 330mm z przodu i wiem na ile to wystarcza w porównaniu do 284mm na dwutłoku. Nie wierzę, że rozpędzasz się co chwile do 200km/h i maks hamujesz do 50-70km/h i powtarzasz to 30 razy..

Zas jadac dluzszy czas nie uzywajac hamulcow,nie potrzeba wyhamowywac z 200 do 70 zeby uwalic tarcze.Rowniez zrobilem w swoim zyciu troche kilometrow wszelakimi autami,wiec jakas tam praktyke za sterem mam.Aczkolwiek rekord pobily tarcze Bosch ktore wrzucili mi do 156,2.0 Ts-nie wytrzymaly 1oookm i juz walilo po kierownicy
walenie na kierownicy mogą powodować tez klocki albo opony, niekoniecznie tarcze

skonczcie juz o tych tarczach![]()

2 i 4 zdjecie to mistrzostwo swiata !! Bardzooo ladna bestia ! Piekne sa te felgi pozdrawiam![]()

Świetne auto, poluję na takieJakbyś miał jakieś info gdzie można takie nabyć to wal
Szerokości i bezawaryjności życzę.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki