baza a później bezbarwny rozumiem?
Oczywiściepodkład-kolor-lakier bezbarwny.
Z okazji niedzielnej nudy plątając się koło belli stwierdziłem że trzeba przeczyścić kilka elementów pod maską![]()
I w końcu zbiorniczki mnie nie rażą syfemprzed były uwalone w brudzie.
756" id="attachment40911" rel="Lightbox_724784" >
Niby nic a cieszy oko![]()

Ładna AlfciaI fajny efekt świeżo pomalowanych felg
Ciekawe czy farba i szpachla po tych polskich drogach dlugo wytrzyma
Ale generalnie wszystko cacy
pozdro i szerokosci
![]()

Efekt końcowy malowania felg niesamowity. Gratuluje udanej operacjiJak możesz to zdradź jeszcze ile materiałów zużyłeś na tą zabawę
Wnętrza nie malowałeś? No nie mogę się napatrzeć na te fotki, super po prostu.
Pora na rozszerzenie CA jakieś 2 tyg temu zainstalowałem wzmacniacz i subwoofer lecz po przemyśleniu że chińskie radyjko dvd nie bd dawało dobrego dźwięku zakupiłem nowego Alpine ze średniej półki CDA120R. Jakość dźwięku nie porównywalna z tamtym, brak szumów, stacje radiowe bez zakłóceń, czysty bas itp![]()
Wzmacniacz Gelhard 380W chwilowo wystarczający do nagłośnienia i tania ale co dziwne dobra tuba LTC lecz zastanawiam się nad zmianą głośnika na inny. Kable puszczone od wnętrza w stronę silnika co najwygodniejsze przez dziurkę która była zaślepiona zatyczką gumową nad pedałami od str silnika wychodzi nad serwem, reszta kabla pociągnięta pod progami kanapą i do wzmaka
dziecinnie proste. Do modów z CA zostały mi do wymiany głośniki w drzwiach.
Kup ramkę wypełniającą szczeliny pomiędzy radiem a konsolą a ta linka holownicza hehe... skojarzyła mi się z mocowaniem tej tuby. Drzwi wygłuszyłeś?
Czytałem dużo komentarzy na temat tych ramek i nie wiem czy ją kupićlinka chwilowo podpiera tube hehe trochę zimno na zrobienie mocowania, a wygłuszenia nie robiłem jeszcze
![]()
Kup tą ramkę. Nie wiem jak w wer. przed FL ale po FL idzie najpierw ramka, następnie kieszeń/pólkieszen radia a na końcu radio. Jednostkę masz fajną ale wygląda nieestetycznie. Pozdro
Wczoraj wpadły w moje ręce alufelgi 16 na które długo polowałem za jedyne 450zł chyba dobra cena? z tego co się orientuje to drożej chodzą. Niestety nie obejdzie się bez malowania bo są jednym słowem zmęczone. Na zdjęciach są trochę brudne.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki