Alfa Romeo 156 1.9 JTD 2000r 105km aktualny przebieg 277tys![]()
Zakupiona pod koniec września od tamtej pory zmienione zostały części na nowe : przegub zewnętrzny lewy, termostat, filtr powietrza, nowa osłona silnika dolna, konserwacja spodu, i takie tam![]()
Wyposażenie jest skierowane raczej na bezpieczeństwo 4x airbag, brak klimy ale mi to nie przeszkadza bo mam małą alergię, podłokietniki 2x, regulowana kierownica w dwóch płaszczyznach, lipne audio ale z czasem będzie zmieniane jak na razie siedzi tam radyjko dvd/tv/usb/sd jakiś chinol jedyny plus w tym radiu to sloty na usb i sd tak to lipa
poprzedni właściciel wmontował nie profesjonalnie głośniki w półkę sony xplod, co do karoserii jest w świetnym dość stanie kilka poprawek już zrobione, alufelgi 15, na zimę stalówki 15
![]()
Setup zimowydziadkowy wygląd ale oby do wiosny na aluski
fotki robione kalkulatorem
Na chwilę obecną jestem w trakcie renowacji alufelg fotki z prac będą.
Ostatnio edytowane przez Ozzzi ; 17-11-2011 o 14:35
Nadeszła pora kiedy aluski odpoczywają i zdecydowałem że je odnowie na chwilę obecną czekają już tylko na kolor. Fotki przed i w trakcie
Felgi były już zmęczone i zaniedbane fotka przed>
Po zmatowieniu i przeszlifowaniu bąbli, niestety robione komem.
Przed nałożeniem podkładu ubytki po bąblach zostały zaszpachlowane szpachlówką alu i naniesiony podkład.
![]()
Ostatnio edytowane przez Ozzzi ; 22-11-2011 o 13:15

Ładne zdjęcia, Bella jeszcze ładniejsza.

Widać, ale Alfa będzie miała z Tobą dobrzeMożesz zdradzić czego użyłeś do szlifowania i marki pozostałych produktów? Jaki efekt szlifowania na krawędziach, przy oponach? Sam ostatnio rozmyślam nad odnowieniem felg i taki sposób wydaję się być ciekawy. No i z pewnością zaoszczędza się trochę
![]()
Dziękipapier scierny 240 chyba
zmatowione wszystko i dobry też na docieranie szpachli a szpachlówka to chyba był NOVOL ALU no i podkład najzwyklejszy w spreju wszystko bardzo łatwe nic trudnego więc też możesz się spokojnie pobawić
jeszcze ci powiem że ranty najłatwiej i szybciej się docierało oczywiście tam gdzie szpachla była
![]()

A jak malowane na kolor, proszkowo czy na mokro?

Ładny efekt
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki