Przyszedł czas się ujawnić po raz drugi (poprzednio z 2.5v6)
GTA posiadam już rok, zakupiłem ją od kolegi z forum - niektórym z okolic Lublina może być znana
Przywieziona przez niego ze Szwajcarii.
GTA jak to GTA wiele nie trzeba pisać.
Z nieseryjnych rzeczy to jest:
- amortyzatory B8,
- końcowa puszka robiona przez MGMotorsport,
- klocki przód Ferodo DS2500, tył DS Performance,
W rok zrobiłem 15tys. nie wiadomo gdzie i jak - do pracy mam 3 km, a dużo większych tras nie było.
Efekt jak z reklamy renault megane, czyli ehhh hmmmm ja muszę pojechać jeszcze tam
OK czas na zdjęcia:
Dwa pierwsze zdjęcia z moja poprzednią
I UWAGA - zdjęcie z cyklu hard pr0n - czyli jak samemu poprawić rozrząd po mechanikach
![]()
Alfa Romeo 156 SW GTA Q2 (10.2010 - 12.9999)
Alfa Romeo 156 2.5 V6 (01.2009 - 12.2010)

Ogólnie nie jest źle![]()
Super bellaWidać że jest zadbana, nie powiem bo sam bym chciał taką
![]()
Tu liczy się styl, osiągi i liczne ciągnące się za autem spojrzenia przechodniów.. Praktyczny nudny samochód może mieć prawie każdy.. Alfe tylko wybrani
www.centrumaudio.plPisząc, lub dzwoniąc-mówić,że z forum Alfy-rabat murowany
Przerabianie lamp na soczewkowe- szczegóły na PW
No no no
GTA to GTA i nic więcej pisać nie trzeba. Jest pięknie.
P.S. A nie myślałeś o zmianie bocznych kierunków na białe/czarne?

@Archi: w sumie nie było okazji pogadać o sprawie mojego rozrządu. Twój namiar chciał pomóc, ale termin był dość odległy (tydzień hehe) i nie dałem rady tyle czekać i wziąłem sprawy w swoje ręce :]
Swoją drogą to jeszcze raz dzięki za namiar, na pewno skorzystam przy jakiejś grubszej robocie, bo wydaje się w porządku.
A jak tam koniczynki? Wymyśliłeś może coś?
@drift-r: w sumie nie przyszło mi to głowy, ale sprawa wydaje się godna przemyślenia. Białe - czemu nie
Alfa Romeo 156 SW GTA Q2 (10.2010 - 12.9999)
Alfa Romeo 156 2.5 V6 (01.2009 - 12.2010)

Czasami tak jest najlepiej, no i odetchnąłem z ulgą
co do koniczynek to czekam na przesyłkę z Londynu, chcę wypróbować brytyjską wersję na trójkącie, która była stosowana w najmocniejszym 170 (a po dod. modzie 200 konnym) JTD - jak dotrą i zdecyduje sie na montaż jeszcze na zimę to wrzucę jakieś fotki do tematu ze swoja GT.
do zobaczenia gdzieś na naszych dróżkach
Pozdrawiam![]()
Też obstawiam białe - mam takie u siebie.

Świetna furaNic więcej do szczęścia nie trzeba
![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki