Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 26 z 26
Przeglądasz Forum Alfa Romeo - Alfaholicy. Wyświetlony wątek znajduje się w dziale Nasze Belle - Opisy i zdjęcia naszych Alf.
    ViP Pirat drogowy Avatar mrksz87
    Mieszka w
    Warszawa
    Auto
    147, '03, 1.9 JTD 16v 140km
    Podziękowania za post / Lubię to
    Czas spędzony na forum
    1 d 17 h 29 m

Domyślnie

Bardzo ładna. Tylko ten napis "turbo" z tyłu... Nadal go masz?
    Fiat Seicento 0.9 '98 -> Alfa Romeo 145 qv '99 -> Fiat Coupe 20vt '99 -> Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16v '03
    Nie zabijaj robaczka

2. # ADS
    Akwizytorka
    Mieszka w
    Milano

Masterpolo
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał mrksz87 Zobacz post
    Bardzo ładna. Tylko ten napis "turbo" z tyłu... Nadal go masz?
    Witam! Dzieki za komentarze. Tak ten znaczek z "Mesia" dalej mam, ale na lato planuje wizytę u lakiernika, bo pewnie jak te listwy, które ściągałem z boków jest przyklejony superglu.. oderwanie grozi zerwaniem lakieru, właśnie z bokami tak miałem. A że na drzwiach pokazała mi się lekka rdza przez zimę to wraz z nią w lato zniknie znaczek Turbo.
    Na początku marca wymieniam wycieraczki razem z ramionami, chciałem oryginały z championa, ale drogie że szok, więc padnie chyba na te zamienniki które tak schodzą na allegro. Jak znacie coś lepszego to dajcie znać, np czy ktoś z Was ma w swojej płaskie wycieraczki i czy w ogóle one pasuja do 145?

Użytkownik Alfa i Omega Avatar currahee
    Mieszka w
    Kraków
    Auto
    Alfa Romeo 145 1.6 Boxer 1995 r.
    Czas spędzony na forum
    2 h 39 m

Domyślnie

Jak zmienisz ramiona to nie widzę problemu w instalacji płaskich wybieraczek. Ja w swojej zamontowałem ramiona i wycieraczki Valeo i spisują się lepiej niż oryginalne.
    FORZA ITALIA !

ViP Pirat drogowy Avatar mrksz87
    Mieszka w
    Warszawa
    Auto
    147, '03, 1.9 JTD 16v 140km
    Czas spędzony na forum
    1 d 17 h 29 m

Domyślnie

Ja kupiłem motgum i jest ok. Za 24 PLN za komplet na przód.
    Fiat Seicento 0.9 '98 -> Alfa Romeo 145 qv '99 -> Fiat Coupe 20vt '99 -> Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16v '03
    Nie zabijaj robaczka

ViP Dwusuwowiec Avatar Wodzu33
    Mieszka w
    Suwałki
    Auto
    AR 164 '98 2.0TS 8v
    Czas spędzony na forum
    1 d 8 h 21 m

Domyślnie

Co do wycieraczek to nie polecam tych płaskich, szybko sie zużywają niestety(z doświadczenia). Mam obecnie zwyczjne za 15zl komplet(po znajomości) na przód niemieckie, grafitowane. Mam je juz dwa miesiace i zbierają idealnie więc po co przepłacać. Nazwy nie pamiętam ale mogę sprawdzić. Alfa bardzo ładna, tesknie trochę za tym brzmieniem boxerka Gratulacje, pozdrawiam

Masterpolo
    Gość

Domyślnie 2 latka

Witam! Dawno mnie tu nie było. Ale z okzaji rocznicy warto napisać. Już dwa lata razem,jedyne co musiałem wymienić to poduszki amorków z przodu. W niedługim czasie czeka mnie wymiana szyby przednie,j następstwo tych poduszek...koszt w szybexie 420 pln wraz z uszczelką. Ogólnie plan jest taki żeby jeszcze rok pojeździć a już teraz rozglądam się za 156 2,4 jtd po lifcie a jak będize duży kryzys to 145 1,9 jtd i na pewno nie będę narzekał. Nie mogłem mieć lepszego pierwszego autka niż ta 145 która mam. Pozdrawiam. Może jak pogoda dopisze zrobię kilka zdjęć bo teraz to sypie za oknem .

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Informacje o temacie

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Tagi dla tego tematu

Tagi użytkowników

brak tagów :(

Zakładki

Uprawnienia