Fiat Seicento 0.9 '98 -> Alfa Romeo 145 qv '99 -> Fiat Coupe 20vt '99 -> Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16v '03
Nie zabijaj robaczka
Witam! Dzieki za komentarze. Tak ten znaczek z "Mesia" dalej mam, ale na lato planuje wizytę u lakiernika, bo pewnie jak te listwy, które ściągałem z boków jest przyklejony superglu.. oderwanie grozi zerwaniem lakieru, właśnie z bokami tak miałem. A że na drzwiach pokazała mi się lekka rdza przez zimę to wraz z nią w lato zniknie znaczek Turbo.
Na początku marca wymieniam wycieraczki razem z ramionami, chciałem oryginały z championa, ale drogie że szok, więc padnie chyba na te zamienniki które tak schodzą na allegro. Jak znacie coś lepszego to dajcie znać, np czy ktoś z Was ma w swojej płaskie wycieraczki i czy w ogóle one pasuja do 145?

Jak zmienisz ramiona to nie widzę problemu w instalacji płaskich wybieraczek. Ja w swojej zamontowałem ramiona i wycieraczki Valeo i spisują się lepiej niż oryginalne.
FORZA ITALIA !

Ja kupiłem motgum i jest ok. Za 24 PLN za komplet na przód.
Fiat Seicento 0.9 '98 -> Alfa Romeo 145 qv '99 -> Fiat Coupe 20vt '99 -> Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16v '03
Nie zabijaj robaczka

Co do wycieraczek to nie polecam tych płaskich, szybko sie zużywają niestety(z doświadczenia). Mam obecnie zwyczjne za 15zl komplet(po znajomości) na przód niemieckie, grafitowane. Mam je juz dwa miesiace i zbierają idealnie więc po co przepłacać. Nazwy nie pamiętam ale mogę sprawdzić. Alfa bardzo ładna, tesknie trochę za tym brzmieniem boxerkaGratulacje, pozdrawiam
Witam! Dawno mnie tu nie było. Ale z okzaji rocznicy warto napisać. Już dwa lata razem,jedyne co musiałem wymienić to poduszki amorków z przodu. W niedługim czasie czeka mnie wymiana szyby przednie,j następstwo tych poduszek...koszt w szybexie 420 pln wraz z uszczelką. Ogólnie plan jest taki żeby jeszcze rok pojeździć a już teraz rozglądam się za 156 2,4 jtd po lifcie a jak będize duży kryzys to 145 1,9 jtd i na pewno nie będę narzekał. Nie mogłem mieć lepszego pierwszego autka niż ta 145 która mam. Pozdrawiam. Może jak pogoda dopisze zrobię kilka zdjęć bo teraz to sypie za oknem .
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki