Witam!
W końcu udało się znaleźć chwilę wolnego czasu po tygodniu pracy. Moja Alfe zakupiłem pod koniec lutego. Od pierwszego właściciela, który kupił ją w Polskim salonie. W tej chwili mam przejechane 165 tyś. Jestem po wymianie wszystkich płynów, olejów, filtrów, ręcznego. A wczoraj zamontowany nowy termostat. Jest to moje pierwsze auto, zakupione sercem a nie rozsądkiem. Jeżdżę nim tylko do pracy i czasami na studia. Jak narazie jestem bardzo zadowolony. W maju przesiadam się na opony letnie, teraz wykosztowałem się na przegląd i wyżej wymienione sprawy. W czerwcu nowy rozrząd, plus zbiorniczek płynu hamulcowego i zbiornik płynu kierowniczego. Zdaję sobie sprawę, że jest to samochód w który wkłada się troszkę kasy, ale moją Alfą chcę jak najdłużej jeździć. Mój mechanik stwierdził że zawieszenie, blacha i silnik są w porządku, a rozrząd przy każdym zakupie auta do wymiany, więc się go słucham. Fotki dla Was, pozdrawiam.
W dalekiej przyszłości, będę chciał znaleźć oryginalne felgi 15 i zainwestować w tapicera.
![]()
ładna niunia i pomruk boxerka też ok

Bardzo ładne autko gratulacje![]()
no i ten silniczek ok <hello>
Masterpolo, pogratulować zakupu właścicielowi, a Alfie właścicielaMyślę że na Zlot w Częstochowie będzie już wychuchana :wink:
Pozdro
Kate
Piekna bella - warta calego serca i pieniedzy tego swiataNiech Ci wiernie sluzy.
Fajna Alfa![]()
Ładnie się prezentuje
Gratuluje zakupu
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki