no dzięki : D własnie czegos szukam zeby mi grało i to mi sie podoba tylko brak $$ na razie![]()

nie jesteś samwczoraj uszkodziłem alu felge na dziurze plus wahacz
![]()

Kolego czy twoj sluch dziala prawidlowo ? Jak widze dwa rozne suby w bagazniku to juz znam odpowiedz. Glosno nie znaczy dobrze , ale dla niektorych liczy sie tylko lomot. Z przodu gra seria czy jakies coxy ?
Co do felg 19' czy nawet 17' i laczkach 225 to chyba tylko wyglad jest istotny bo auto juz w fabryce nie jechalo a teraz sie zapewne czolga. Bez obrazy ale od kilku lat zajmuje sie naglasnianiem aut raczej swoich ale nie tylko i jak widze taki dramat jak ty masz w bagazniku to niestety juz wiem o co chodzi...

mnie sie podoba a jeśli tobie nie pasuje to nie patrz![]()

Forum jest publiczne wiec publicznie wyrazam swoja opinie a jest taka jak wyzej ale rozumiem dla niektorych naglasnianie to walec z papieru w bagazniku wiec i tak szacun bo masz skrzynie... Jak ci sie podoba to najwazniejsze![]()
jestem podobnego znadnia co N...SALTO wielkosc i ilosc nie znaczy jakos domyslam sie ze oprocz wielkiego dudnienia bo basem raczej tego nazwac nie mozna w aucie na standardowych glosnikach nic nie wyciagniesz bo z tego co widze to nawet bose to to nie jest i jeszcze w skrzynce dwa rozne glosniki mam nadzieje ze ohmy ci sie zgadzaja....ale tak jak kazdy uwazam ze o gustach sie nie dyskutuje... Co do 19 tek i gleby to chyba mieszkamy w innych krajach bo ja na 17 jezdze jak wozem drabiniastym ale sam musisz zobaczyc aby sie przekonac pozdrawiam i zycze bezawaryjnej jazdy

no masz racje, 17 jest max ale o 19 niema mowy, załozylem kiedys 19' 5x100 to niedałe sie rade jezdzic po naszych drogach więc zostane przy moich 17
---------- Post added at 21:55 ---------- Previous post was at 19:38 ----------
http://www.youtube.com/watch?v=FWObi...layer_embedded
No i bardzo dobrze, że zrezygnowałeś z 19".
A film trochę żenujący moim zdaniem... ale co kto lubi
PS. za te pseudoksenony powinni natychmiast zabierać dowód rejestracyjny.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki