Witam Wszystkich. Alfę nabyłem miesiąc temu dokładnie o przebiegu 218 468kkm. wszystkie częsci mechaniczne miała robione na bieżąco. powymieniałem łączniki stabilizatorów i tuleje stabilizatora i jest już cichutko w środku. Ma kilka skaz wizualnych ale wszystko po zimie zniknieco do wyposażenia to 2 poduchy, 2x szyby eletkr. lusterke alektr. klimatyzacja auto. wspomaganie, abs. sama podstawa. na wiosenke chce jakieś alu ładne dołożyć 16 w porywach 17 cali. Nic tylko dbać , lać i jeździć. wcześniej miałem francuza i sprawował sie dobrze ,troszkę bałem sie opinii AR co chodzi o awaryjność lecz o każdej marce krąży jakaś plota. Kupiłem i nie żałuje. Sprawuje się doskonale. Pozdrawiam wszystkich.333" >
![]()
Ostatnio edytowane przez Daniel1004 ; 03-12-2011 o 16:57

Fajna bella i widzę, że w dobrych rękach. Bezawaryjnej jazdy życzę.

a ja widzę że SP 1 ( sport pack ) - mam rację ?
tylko gała nieco nie z tego modelu
napój jakiś - chyba brzoskwiniowy
kolor ? blue cosmo czyżby ?

Witam Kolego, gała już taka była jak kupiłemnapój nabyłem z lidla heh. kolorek się zgadza blue cosmo świetny efekt w słońcu

Ładna Alfa, oby służyła bezawaryjnie :-)
p.s widze że w zimie też jak moja na stali jeździ:-P
Ostatnio edytowane przez michals_88 ; 30-11-2011 o 10:47

Kolorek jak najbardziej słuszny![]()
Kolor i silnik jak w mojejjak się wypoleruje to dopiero jest ładny efekt na słońcu
Chcę taką kierownicę jak Twoja, moja drewniana mnie tylko wkurza :| Zaślep zawór EGR
Miliona km
A tam Telefony17 cali i będzie ślicznie
Będziesz robił reflektory w stylu GTA? Ja się za to biorę chyba w niedzielę, albo nawet już w sobotęRazem ze zmodyfikowanym scudetto będzie niezły efekt
![]()
Hmmm z fotek kolor wygląda jak w mojej tylko że ja mam Neroładna alfa fajna w środku
a to cuś koło przełącznika nadmuchu ta blacha to trzymak po telefonie?

no prawda efektsuper jest
Masz zaślepiony? duża różnica ?
Powiem szczerze że mam ochote i zamiar to zrobić, tylko nie wiem zabardzo jak i będę musiał poszperać na forum co i jak.
Miliona km
---------- Post added at 01:07 ---------- Previous post was at 01:04 ----------
Tak kolego to jest właśnie blaszka trzymaka na telefon. zostało po poprzednim właścicielu bo jest wbudowany zestaw głośnomówiący bluetooth Nokia![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki