33&d=1322855433" id="attachment40833" rel="Lightbox_723580" >
![]()

o kurcze zapomniałeś założyć opony.............chociaż jak się przyjrzeć to kawałek gumy tam jest. Piekna alfa, wypas felga ale stoi wysoko jak jakiś offroad. Gleba musi być.
Nero Provocatore - AR159 - zawiozę do ślubu!!

dzieki..gleba musi być i będzie po nowym roku
![]()
![]()
bedzie jeszcze mała dokładka po zderzak zastanawiam się nad przyciemnieniem szyb delikatnie co wy na to??
tam jest taśma izolacyjna nawinięta na to koło a nie gumaale przede wszystkim przydałby się gwint
![]()
Renault 25 2.2 1986r.- była
Renault 25 2.0 1991r.- była
AR 164 T.Spark aktualnie

dzieki tym felgom i odpowiedniej warstwie "tasmy izolacyjnej" jak to kolega wyżej nazwał, auto płynie!!!fakt komfort spadł.. ale wrażenia rosną
![]()
![]()

Fele miodzio , jak ściemniać szyby to delikatnie ale wszystkie przedni przód też bo inaczej kiepsko będzie wyglądać

Faktycznie felgi fajnei cała Bella również. A co do szyb to zobacz sobie u mnie. Ja mam bez przednich przyciemnione i mi się podoba. Ale są różne gusta i na czerwonym lakierze będzie to inaczej trochę wyglądało niż na czarnym.
Felga bardzo ładna tylko się musisz liczyć z tym ze samochód będzie się na tych kołach dosłownie toczyła a nie jechał i górne wahacze do wymiany co 25-30 tys kmDuże kola na polskich drogach to duże koszta
Aktualnie 2 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 2 gości)
Zakładki