Witam, moją Alfę kupiłem jakoś w połowie sierpnia ale dopiero teraz postanowiłem że nie będą jej już długo chował przed światem i postanowiłem się nią pochwalić
po nowym roku mam zamiar "wgrać wirusa" kupić parę błyskotek do środka np: nakładki na pedały oraz nakłądki na progi. potem może wywalić DPF i może dolot z filtrem stożkowym.(ale z tymi dwoma pozycjami jeszcze się okaże)
ps. a latem poszukam fajnych felg 17'' wraz z oponami.
33&d=1323184012" id="attachment41033" rel="Lightbox_726721" >
pozdrawiam wszystkich Alfoholików z okolic Wodzisławia Śląskiego![]()

ładny samochódgratuluję, felgi najbardziej popularne w tym modelu.. są ok, ale dobry pomysł z tymi 17
Pozdrawiam kolegę.
Dopiero teraz sie chwalisz? Nieładnie.... i zdjecia robione pod kauflandemwpadaj na jakiegos spota pochwalic sie nabytkiem.

gratuluje zakupubardzo ładnie utrzymany egzemplarz, nawet znaczek cały
![]()

Bardzo ładna Bella
Jest: AR 156 Gran Tourismo Alleggerita
Były: AR GTV 3,0 V6 24V / AR 147 1,6 TS / AR 166 2,4 JTD / AR 156 SW 1,9 JTD / Lancia Lybra SW 1,9 JTD
no znaczek zmieniałem, bo pierwotny już nie był za bardzo nie wyraźny.
a tak na marginesie to jak parę miesiący temu jeździłem po komisach to szukałem całkiem innego auta. Hondy Accord albo Mazdy 6, ale wszystkie były albo masakrycznie drogie w stosunku do swojego rocznika albo jakieś klepańce albo zgnitki. Ale jak zobaczyłem tę oto piękną włoszkę to się zakochałem.(i to bez dwóch zdań) A moje upodobanie wzięło się do Alf już ładne parę lat temu jak mój ojciec chciał zmienić auto a ja go namawiałem na AR 156 2.4 JTD
![]()
tu dziesz do dziś te egzemplarze mi się bardzo podobają
pozdrawiam Marcin
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki