Moja nowa miłość Alfa Romeo 159

Paweł, co ją zastąpi?
Pozdrawiam.
Rafał

Docelowo Stelvio a na przeczekanie zobaczymy, cos by dalo radosc z jazdy z wmiare mocna benzyna, robie teraz ok 100km w miesiacu wiec nie mam ciśnienia, ale najblizej do bmw ;)

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

W dniu dzisiejszym moja ukochana [notranslate]Alfa[/notranslate] odjechała wraz z nowym właścicielem. Nigdy nie zapomnę tego auta, spotów, próby bicia rekordu guinessa itd. i ludzi których poznałem i osób z którymi się przez te lata zwyczajnie zaprzyjaźniłem i to wszystko będzie trwać napewno bo do marki napewno wrócę. Ehh... łzy same się cisną. [notranslate]Alfa[/notranslate] trafiła do prawdziwego pasjonata marki który zamierza kontynuować drogę zmian którą ja zapoczątkowałem. Ogromne słowa podziękowania dla wszystkich co pomagali mi przez te lata na różnych płaszczyznach przy tym aucie a zwłaszcza Belfrowi dzięki któremu ta [notranslate]Alfa[/notranslate] nieraz była jak jego własna i do samego końca działaliśmy w celu dalszego jej dopieszczania. Temat do zamknięcia do zobaczenia na drodze jak poznacie mnie w gównianym innym młodszym ale gorszym bez duszy aucie...

Pozdrawiam
Paweł

Czas kupować konserwy wojskowe i makaron z długim terminem przydatności... Jak nic apokalipsa się zbliża! Oficjalnie zostałeś alfistą bez alfy! Może Ci pożyczyć jakąś:)?
Jako "ojciec chrzestny" tego bolidu zaznaczam, że nowy właściciel ma się do mnie zgłaszać po zatwierdzenie wszelkich zmian konstrukcyjno- wizualnych.:)

Wychodzi że miesiąc będe bez auta więc Łukasz kto wie kto wie:) Stelvio stanieje i zapoczątkujemy nowy etap jestem pewien:)

Z doswiadczenia powiem ze szybko Ci przejdzie choc pewności niemam.Twierdze po sobie.Chociaż jak widzę 9 zawsze sie obejrzę.

Też myślałem, że mi przejdzie. Chciałem zmienić markę. Ale nie da się :cool: Do czasu aż Stelvio (może Giulia) stanieje, będę nadal jeździć Alfą.

Amortyzatory
Powrót