maly monitorek jest od czujnikow parkowania teraz jeszcze podlaczam kamere cofania bo mam mozliwosc w radiu miec odbior wiec musze skorzystac z tego![]()

Środek bardzo zadbany, zazdroszcze :-)

nie ma co zazdroscic tylko tez zadbaji bedziesz mogl sie cieszyc ze masz zadbany samochod
a te oprawki od glosnikow to made in home ? czy jakies wstawiles ? w fajnym kierunku idziesz z ta alfa mody w moim gusciezapodaj relacje jak ci wyszlo z ta nawigacja..

co do ramek od głośników są to ramki z Alfy 166 i udało mi się je wkomponować tak że wyglądają jak orginalnetrochę pracy mi to zajęło bo aby było estetycznie i orginalnie trzeba trochę pracy i czasu włożyć
---------- Post added at 09:11 ---------- Previous post was at 09:10 ----------
jak tylko zamontuje panel z nawigacją wstawie foto z tej operacji

Jaki koszt takiej ramki? I jaka nawigacja tam jest przewidziana?

zalezy jaka masz nawigacje ja mam nawigacje o wymiarach 7cali i taka ramke mam koszt to kolo 100zl za robocizne

A mógłbyś pokazać tą swoją nawigację? Jaki model? I czy masz zdjęcia tego stelaża pod nią już czy jeszcze nie przyjechało od tego Twojego czarodzieja?Bo nie ukrywam, że fajnie byłoby mieć tą nawigację
Tylko sprawa czy po wrzuceniu nieparzystych biegów nie będzie skrzynia przeszkadzała w obsłudze nawigacji?I jeszcze kwesta zasilania nawigacji. Na stałe czy jakimś psryczkiem, czy normalnie z zapalniczki( może gdzieś będziesz montował)?

co do stelaża to dałem mu swój stelarz i robi mi na miejscu tj. w moim mieście więc co jakiś czas podjeżdzam sobie do niego i sprawdzam jak to wygląda jestem estetą więc nie spieszy mi się aż tak bardzo i chcę aby zrobił mi bardzo dokładnie aby wyglądało jak fabrycznie kabel już mam zamontowany na stałe od zapalniczki którą oczywiście zlikwidowałem i nawigacja włączać będzie mi się automatycznie po podpięciu kabla ale ja to montuje na stałe więc będzie kabel cały czas w nawigacji a co do wrzucania biegów nie ma mowy żeby co kolwiek przeszkadzało bo już robiliśmy próbę jak to będzie wyglądało

i szykują się znowu zmianymianowicie wydech supersprint który w środę będzie już założony hm jestem ciekawy jak to będzie się spisywało
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki