Tak dla informacji kierunki są ledowe ale może nie wyszły tak dokładnie na zdjęciu ale efekt pierwsza klasa samochód dopieszczony zewnątrz i wewnątrz dlatego jazda nim to sama przyjemność
-cały środek na poliftowy tzn klamki z chromami oraz tuby srebrne zegarów,
-kierownica w skórze połowa skóry perforowanej połowa normalnej,
-mieszek od lewarka skrzyni biegów skóra perforowana,
-mieszek od lewarka hamulca ręcznego skóra perforowana,
-czujniki parkowania tył,
-wymiana przednich lamp na soczewki ,
-kierunkowskazy przód tył oraz boczne na ledowe ze specjalnymi rezystorami
-car audio pełny komplet głośników Hertz plus jednostka sterująca JVC DVD bez wzmacniaczy i tub (jak dla mnie wystarczające granie )
-najciekawsze skróciłem lewarek skrzyni biegów i zamontowałem gałkę na poliftową
to tyle w skrócie
![]()
Ostatnio edytowane przez Jarecki300 ; 20-12-2011 o 20:32

jeśli chodzi o środek to a dokładniej o radio to tak jak wspomniałem jest już JVC EXAD czyli DVD![]()
ile dałeś za takie obszycie kierownicy?Fajnie to wygląda i zastanawiam się nad czymś takim do siebie, bo drewno mnie drażni
![]()

kierownice sprowadziłem z Włoch tak samo mieszek z lewarka skrzyni biegów i z hamulca ręcznego cały komplet

a tutuaj małe zmiany stylistyczne tyłu samochodu mianowicie lampy by Novitec33" id="attachment45599" rel="Lightbox_779943" >
![]()

w te miejsce bedzie wbudowana nawigacja wlasnie czekam na stelarz od tapicera
bardzo ladna !lampy jak chcesz pogonic to biore !
i jestem bardzo ciekaw jak ta nawigacja wyjdzie bo szczerze mowiac tez myslalem na tym miejscem ale jakos nie moglem sie zebrac bo wydaje mi sie troche nisko
---------- Post added at 18:20 ---------- Previous post was at 18:18 ----------
aha i od czego masz ten maly monitorek ? :X
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki