Witam, jestem Kamil,mam 20 lat, z zawodu elektryk, na forum trafiłem przez problemy z nowo zakupioną czarnulką, "falowanie obrotów" i dzięki wam poradziłem sobie z tym problemem, wielkie dzięki za to.
75&d=1323893536" id="attachment41675" rel="Lightbox_734933" >
To jest pierwszy mój samochód i jestem naprawde mile zaskoczony nim, jeździłem wieloma (od Fiata 126p do Jaguara XF S) i powiem szczerze że jest w tym samochodzie coś wyjątkowego, coś co nie pozwoli mi go szybko zmienić, powoli chyba zaczynam rozumieć czym jest i co oznacza Alfa romeo.
Alfa romeo 156 (99r) 1.8 benz. 144km, 162 tyś. km.
Wiecej zdjęć postaram się dodać jutro.
Tak jak obiecałem, nowe zdjęcia.
Tak wiem, jest brudna, ale w sobote się to zmieni.![]()
Ostatnio edytowane przez Shenk ; 15-12-2011 o 15:11

Witamy w gronie pozytywnie zakręconych.
Pamiętaj daj Alfie serce, a odwdzięczy się tym samym
Co do samej Alficzki ładna, też mam czarny kolorek i "płetwę" ^^
Czekamy na więcej fotek![]()
Hehe, dokładnie tak samo ostatnio odpowiedziałem znajomemu po tekście ze AR są awaryjne, "Belle nie są dla każdego, jak o nią dbasz tak ci się odwdzięcza''.![]()

To dokładnie miałem na myśli.
Jedyną rzecza na jaką możesz narzekać to zawieszenie. Przekonałem się sam, no ale cóż coś kosztem czegoś![]()
Jakby ją trochę umyć nałożyć odrobine wosku to będzie się błyszczeć. JA też mam parapet na klapieWitaj w klubie
1970 cm z sekwencyjnym wtryskiem LPG. Wolę pchać moją Alfę niż jeździć VW!!
http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...3_8_litra.html
Tak, wcześniejszy właściciel zahaczył w znak prawym przodem i ze strachu wymienił całe przednie zawieszenie, tak naprawdę zarysował tylko zderzak.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki