Witam wszystkich!
Posiadaczem mojej Alfy jestem od 3 miesięcy. Już wcześniej chorowałem na Alfy, ale chciałem sobie sprawić taką wyjątkową, oryginalnąZajęło mi to trochę czasu, jednak opłacało się! Myślę, że kolor Azzuro Archille jest dość kontrowersyjnym lakierem, co o nim sądzicie
Po moich wrażeniach z jazdy, przyznam, ze robi zamieszanie na drodze
Cóż mogę więcej powiedzieć, prowadzi się pięknie, czysta przyjemność z jazdy;D Troche informacji o aucie: AR 156, 1.8 T.Spark (144KM), 1998, 150tys przejechane, "bananowe" skóry, drewniana kierownica, klimatronik, airbag, centralny zamek, ABS, sportowy wydech (z gustem, nie wyje na całe miasto)elektryczne szyby i lusterka, białe zegary, sportowe zawieszenie, Zestaw audio radio LG 6 głośników + 2 gwizdki, alufelgi 15 na zimówkach, na wiosnę będzie 16
Czy ktoś wie, ile w Polsce jest szt 156 w kolorze Azzurro Archile, bo to dość rzadko spotykany kolor?
Ostatnio edytowane przez Wiciu21 ; 21-12-2011 o 20:05
bardzo ładna Alfa... no i ten kolor naprawdę fajnie wygląda, jeszcze lepiej w realu![]()
Moja Alfa pochłania fortunę na ubezpieczenie, serwis i paliwo. Ale kiedy ją prowadzę, czuję się, jakbym miał milion dolarów i uśmiech na mej twarzy trwa cały dzień! [...]

Identyczna jak moja heh. Chyba nawet glebe masz u siebieNo właśnie ile AR o tym kolorze jest w PL ? Ktoś to wie?
Fiat Uno - Ducati 750 Super Sport - Alfa Romeo 156
Mam chorobę zwaną ITALIA

Śliczny jest ten kolor - mój ulubiony razem z Azurro Fantasia.

No właśnie, czy ktoś wie ile szt w tym kolorze jeździ w Polsce? Podobno były produkowane tylko przez dwa lata i lakier ten był wydany z okazji tytułu "samochodu roku" w tej klasie.

LOL czyli LIMITO EDIZIONE hehe![]()
Fiat Uno - Ducati 750 Super Sport - Alfa Romeo 156
Mam chorobę zwaną ITALIA

Dokładnie takhehehe
Ładny oryginalny kolor. Parę zabiegów kosmetycznych i będzie idealna.

Czyli jednak cuda się zdarzajaa tak serio to pewnie przypadek, z własnych odczuć stwierdzam, ze naprawde cięzko jest dostrzec alfe w tym kolorze
![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki