Zderzak z tyłu przydałby się dyskretniejszyLampy z tyłu też ładniejsze są w oryginale, ale przecież kupując auto trzeba mieć co przy nim robić, bo inaczej jest zero frajdy
Powodzenia![]()
no raczej.Ja już w takim stanie kupiłem. muszę jeszcze powymieniać takie rzeczy jak wszystkie płyny ,filtry, świece a dopiero zacznę przerabiać na swój projekt czyli ładne xenony car audio bo seryjne mocno średnie wymienię lampy no i ten zderzak . nad glębą jeszcze się zastanowie.
Jak wprowadzisz zmiany to zobaczymyOgarnij najpierw motor, a później zajmij się detalingiem bo na ładnym zderzaku nie pojedziesz...
![]()
La mia Bella e a volte capricciosa

Mi tam się podoba. Sam bym się za nią obejrzał na ulicy. Tył może rzeczywiście trochę przekombinowany, ale mimo wszystko całość współgra jakoś ze sobą. Co do gleby to na pewno wizualnie lepiej, ale weź pod uwagę trasę jaką pokonujesz codziennie i stan asfaltu. Drogi są różne, a jeżeli jeździsz po serze szwajcarskim, to może lepiej zostawić tak jak jest, albo chociaż wrzucić wyższy profil oponek. Sam mam swoją lekko obniżoną i zastanawiam się do powrotu do serii, bo drogi po których jeżdżę są w opłakanym stanie i przez połowę codziennej trasy muszę ciągle uważać zamiast cieszyć się z jazdy.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki