Witam od 2 tygodni jestem posiadaczem alfy 147 1.6 TS 105KM 2001r W sumie to jeszcze jej do końca nie poznałem ale już ma chyba u mnie dożywocie Nie będę orginalny pisząc że przy zakupie kierowałem się sercem niż rozumem No to teraz trochę o samochodzie: Kraj pochodzenia Belgia aktualnie już są tablice zdjęcia robione jeszcze bez. 105KM myslałem że wystarczy jednak ile by nie było zawsze za małoJ Przebieg 175 tyś wyposażenie: Climatronic , airbag chyba razy 6 ,abs ,wspomaganie ,esp chyba asr też pewny nie jestem , Skórzana tapicerka , 4x el. Szyby , El. regulowane i podgrzewane lusterka , Wielofunkcyjna kierownica , Komputer pokładowy ,centralny zamek ,podłokietnik ,halogeny. 3 dni temu wymieniony cały rorrząd + pompa wody i łączniki stabilizatorów Postawiona na fajnych 18 220/40 + 6 oponek na zapasie W samochodzie było troche zmian stylistycznych wymienione progi ,zderzaki ,lampy tył no i te 4 osiemnastki w samochodzie dla mnie wygląda pięknie żeby nie powiedzieć pysznie. Żeby nie było tak pięknie w aucie jest też troche do zrobienia ale to już na oddzielny temat obecnie poszukuje kogoś z kompem w okolicach Sierpca ,Płocka pozdrawiam i czekam na opinie
Ostatnio edytowane przez mcz44 ; 25-12-2011 o 11:05
Fajna Bella, ale tył troszkę zalatuje wieśwagenem. Lepiej 147 prezentuje się z standardowymi światłami i znaczkiem
![]()
może i tak...może i nie...ale nie ma to jak 155
!!!!i tyle...
![]()
Alfa Romeo 155 2.0 16v 150 km...

Przyjemne autko...tylko motorek troche za skromny do tych 18

to auto w ogóle jeździ na tych szczudłach ?
sorry, ale w tym samochodzie to pysznie wygląda tylko wnętrze..
Pakiet stylistyczny godny opla calibry a nie 147ki..
Alfa 147 - wersja 'BATMAN' - z Płocka o ile się nie mylę ?![]()

Witam,
Nie ma lipy, heh
Moze daj jakiegos skorpiona z tyłu zamiast oryginalnego znaczkabędzie pasowal do tylnego zderzaka.
pzdr
Była opisywana w dziale "kupić, nie kupić ?" o ile się nie mylę.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki