po namyśle padała decyzja na ten sam model alfy 156 2.5 v6 jedyny plus albo minus to bardzo rzadki jej kolor Azurro Nuvola rok 99'
samochód do poprawek mechanicznych i wgl.
ale niema tego samego co moja była cosmo blue
w dalszych dniach opiszę Więcej teraz ledwo co się uporałem z silnikiem.
ze starej chyba przełożę skórę bo ta co jest, jest w fatalnym stanie
trochę lipka bo jest Niebieska a boczków nie odzyskam ze starej
ma dużo wad sprężarka klimy chyba uszkodzona . była udeżona prawym przodem ma wgniecioną podłogę ale cóż wymagać za takie grosze jak dałem
V6 są powody do mruczenia![]()
było i jest V6 new Cameleon
w końcu bliżej końca, kupa ran na rekach obolałe nogi wgl. cały wykonczony jetem ale przełożyłem zawieszkę hamulce środek carbon , stacyjki i inne pierdoły to co mam jeszcze na uwadze to chyba wyciągnąć moja czarną skórę i włożyć do tej bo ta jest Granatowa czy niebieska fatalna.
, a kierownice nie wiem chyba zostawię bo spodobała mi się ta drewniana![]()
i pyknołęm dziś parę fotek brudna ale pokaże bo tamta pierwsza fota to nic nie pokazuje. \
![]()
V6 są powody do mruczenia![]()
było i jest V6 new Cameleon
kameleony sa ladne ale rysa i poprawka jest baaardzo ciezka ;/
"Podrobione buty sa z zewnatrz jak oryginal...ale tylko z zewnatrz, podrobione GTA tez..."

Dziwnie znajoma mi ta bryczka. Oglądałem identyczną troszke więcej niż rok temu w jednym z Radomskich komisów. Ten sam rok, ten sam motor, ten sam urwany sprysk.
Jeździłem nią i nie wziąłem jej z racje nie działającej elektryki drzwi, palenia na 4-5 gary i nie liczne ogniska korozji.
Ale fekt jest faktem, że urzekł mnie w tedy jej kolor
To ta sama bella?
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki