Witam,z przyjemnoscia przedstawiam moj swiateczny prezencik
Autko z 2007 roku,silnik 19JTDm 120km,(niejest najgorzej),auto w wersji Progression,skladane lusterka,HilHOLDER(niewiem czy dobrze napisalem)narazie kolpak na zime,ale na letni sezon pewnie zawitaja 17 calowe,przebieg 100000,moze niejest idealna ale jestem zadowolonyczekam na opinie,narazie tylko fotka z aukcji,ale napewno dodam wiecej
![]()

gratuluje zakupu, fajnie że ma lekką przyciemkępokaż więcej zdjęć
szerokości!

Bez proby moge stwierdzic ,ze "twoja" wyrywa lepiej ,nawet z tymi dziurami w tlokachbita,niedomalowana.krzywa ale daje frajde z jazdy
i moglbym na nia patrzec bez przerwy
zdjecia wrzuce napewno.
A ta zielona kiedy przedstawisz?

Byłem, oglądałem, pomacałem i muszę przyznać niezła sztuka![]()
Jest: AR 156 Gran Tourismo Alleggerita
Były: AR GTV 3,0 V6 24V / AR 147 1,6 TS / AR 166 2,4 JTD / AR 156 SW 1,9 JTD / Lancia Lybra SW 1,9 JTD

A dziekuje,ja widzialem twoje obie i tu tez jest co podziwiac,np przebieg 14000km
Ty misiu kolorowylepiej wrzuc jakies zdjecia

Sorki za OT, teraz już ma 147 przejechane 14318km![]()
Jest: AR 156 Gran Tourismo Alleggerita
Były: AR GTV 3,0 V6 24V / AR 147 1,6 TS / AR 166 2,4 JTD / AR 156 SW 1,9 JTD / Lancia Lybra SW 1,9 JTD

Fotki wrzuce tylko czekam na okazje do umycia autka i pogode,wracam z pracy to juz szaro i du,,,.A w pracy to tylko mysle kiedy znow do niej wsiade,naprawde roznica miedzy 156 a 159 kolosalna.I ten kolor,a mialem mysli o kupnie brazowej(nikogo nieobrazajac tez ladny)ale zona sie uparla,i dzieki jej za to.A na wiosne polerka u Grecia i bedzie git![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki