Jak już poprzednio wspominałem 155 poszła troszkę w odstawkę z racji iż doczekała się młodszej siostrzyczki. Samochód nabyłem przypadkowo, gdyż 155ką jeździło mi się bardzo dobrze.
Poniżej wspomniana przeze mnie bohaterka, czyli AR GT z klekotem pod maskąNa razie powoli się poznajemy, ale ogólnie jestem zadowolony. Być może nie jest tak agresywna i nie prowadzi się tak dobrze jak starsza siostra, za to nadrabia wyposażeniem oraz BOSE na pokładzie
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ostatnio edytowane przez p_r_z_e_m_k_o ; 28-12-2011 o 16:38
Ładna Bella
Tylko nie zapomnij teraz o starszej siostrze![]()
La mia Bella e a volte capricciosa

Fajna sztuka, ładna felga czyżby 18'' ??
Jest: AR 156 Gran Tourismo Alleggerita
Były: AR GTV 3,0 V6 24V / AR 147 1,6 TS / AR 166 2,4 JTD / AR 156 SW 1,9 JTD / Lancia Lybra SW 1,9 JTD

Wstyd, zostawić ostatni prawdziwy silnik Alfy dla tego czegoś![]()
Ośmiozaworowy TS opakowany w najszybszy kolor
"Make a car more powerful and it goes faster accelerating in a straight line. Make it lighter and it goes faster everywhere.", Colin Chapman.

Dokładnie, fele 18` a profil opony 40 czyli twardo.
Gdyby produkowali 155 do teraz i to najlepiej 2.0 8v to z miłą chęcią przygarnąłbym taką w full skórze z klimą i dobrym audioNiemniej tak jak już wspominałem, mimo że GT ma wielowahacz to prowadzi się wg mnie trochę gorzej w stosunku do 155. Ponadto 8 zaworowy TS jest bardziej agresywny od diesela, ale cóż te fotele plus BOSE wynagradzają te braki w stosunku do 155
![]()

Felga robi robotęogólnie super auto mam nadzieję że zobaczę kiedyś na żywo

Niedawno planowany był spot w Gostyniu, jeśli się odbędzie to zapraszam i wtedy będzie można obejrzeć Alfę na żywo![]()

Wiem wiem ale spot nie wypalił ale co się odwlecze to nie uciecze
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki