Dzięki za miłe słowa. Za to dźwięk V6 kolegi palucha to istna orkiestra dla uszu
Pozdrawiam

Dzięki
Będzie okazja to Cię przewiozę, jak ją wyczuje heh![]()

Powiedz mi, jak działa to sterowanie connecta z kierownicy?
Masz przypuśćmy zaprogramowane stacje radiowe 1,2,3,4,5,6
Wciskasz strzałki w górę i przełącza z 2 na 3 dalej na 4 i 5?
Wciskasz strzałki w dół i zbija z 5 na 4, 3 i 2?
Ja mam za każdym razem Seek...

U mnie podobnie jak u Ciebie jest Seek

Szlag by to trafił...
W instrukcji napisane że powinno być z 2 na 3 itd
W dodatku nie mogę się z nią dogadać, naciskam wybieranie głosowe, niby ma już dzwonić a na navi error...
Chyba jej zafunduje odcięcie od prądu na 20min

No i dziś po całym półroczu ze mną Alfina dostała nowy kompletny rozrząd oraz górne wahacze TRW.
Co ciekawe, mimo iż poprzedni rozrząd był montowany jeszcze w fabryce a na liczniku obecnie mam ok 118 tys. km to oryginał wygląda bardzo dobrze a pompa i rolki kręcą się bez oporu i luzów.
Jak będzie się dobrze sprawowała to może zafunduję jej porządne mycie i kilka fotek przed weekendem majowy![]()

Alfinka zaliczyła 500 km podczas weekendu majowego, zaliczając przy okazji Zlot Fiat Klub Polska. Po powrocie wziąłem się za zainstalowanie zaślepki EGR oraz przeczyszczenie dolotu z syfu który tam się nagromadził. Jeśli ktoś w swoim jtd tego nie robił to polecam, śrubokrętem dłubałem ten syf z dolotu ponad 3 godziny. Niemniej Alfinka sprawuje się bardzo dobrze i z przy tej okazji kilka fotek ze wspomnianego zlotu
336315353" id="attachment55069" rel="Lightbox_869205" >
15503" id="attachment55072" rel="Lightbox_869205" >![]()

Super zdjęcia i niech AR dalej jeździ bezawaryjnie![]()
Jest: AR 156 Gran Tourismo Alleggerita
Były: AR GTV 3,0 V6 24V / AR 147 1,6 TS / AR 166 2,4 JTD / AR 156 SW 1,9 JTD / Lancia Lybra SW 1,9 JTD

Masz gdzieś jakiś opis jak zaślepić EGR albo gotową zaślepkę do kupienia? Też się bede musial za to zabrać.
Zawsze kiedy piszesz głupie posty Bóg psuje czyjąś Alfę.
Wiedza i doświadczenie przychodzą z wiekiem, najczęściej jest to wieko od trumny.
STOP! Ciotom drogowym STOP! http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...e_moja_gt.html
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki