To moja kolejna wirtualna Alfa,prawdziwa już niedługo.Ośmieliłem zabrać się za GT bo zachęcił mnie do tego jeden z forumowiczów oglądając moją Giulię.Nie byłoby ani sensu ani radości tworzenia, idąc drogą C8 i C4 bo ich styl jest bezdyskusyjnie piękny,więc szukałem stylistycznej alternatywy.Wasze opinie odpowiedzą mi na pytanie czy jako amator miałem coś do zaproponowania czy do sprofanowania...
Pozdrawiam.

grill z tą siatką OUT i tu coś jeszcze pocudować

Przód Chevrolet tył Citroen takie mam skojarzenia. Brawo za pomysł![]()
masz talent niesamowitya mi sie Alfa podoba łał
![]()
No Alfa No Fun-No Fun No Life

Jako ciekawostkę mogę dodać,że w trakcie pracy nad tyłem użyłem minimum 20 kształtów lamp z których każda mogła być lepsza od zastosowanej lub najgorsza.Wymyślając każdą następną zacząłem łapać się na tym,że zastanawiam się która może się Wam spodobać a to nie było właściwe podejście do sprawy.
Porównania do innych modeli różnych marek są rzeczą naturalną bo każde współczesne auto jest wypadkową motywów zastosowanych w innych ,świadomie lub nie.
Dziękuję za opinie i pozdrawiam.

Fajny egzemplarz, projektant ma zawsze inną wizję niż księgowi więc będą różnice w efekcie końcowym 1:1![]()
Jest: AR 156 Gran Tourismo Alleggerita
Były: AR GTV 3,0 V6 24V / AR 147 1,6 TS / AR 166 2,4 JTD / AR 156 SW 1,9 JTD / Lancia Lybra SW 1,9 JTD

Talent wielki! a to czy się podoba, rzecz gustu, mi osobiście bardzo, tylko zderzak z przodu bym zmienił, bo taki mało alfowy![]()
Czasami to aż mi głupio, że inni mają takie brzydkie samochody

masz niewątpliwy talent...podoba mi się Twoja wizualizacja![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki