Witam, chcę wam przedstawić moją 33. Autko jest ze mną od ponad 1,5 roku. Dotychczas (wg licznika) przejechała (bezawaryjnie!) ~110kkmAlfa ma niestety sporo wad związanych z użytkowaniem jej na co dzień w stolicy ale wszystko z czasem będzie doprowadzone do ładu. Poniżej kilka jej ostatnich fotek
Pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez heliksa ; 02-01-2012 o 17:02

Piękna, jednak kiedyś cudowne auta projektowali.

Fotki przepiękne autko też![]()

Przed chwilą na forum oglądałem audi A5. Trzeba przyznać, że pod względem stylu i linii 33 bije na głowę takie audi A5 czy podobne konstrukcje.
Alfa Romeo rządzi i wymiata na ulicach świata. Gniecie diesle i auta D.
bajer!!! a i foty ładnie zrobione![]()
Mam nadzieję że przed kolejnym zlotem uda się zmienić zawieszenie na sztywniejsze, tulejki na PU i pomalować autko w miejscach zniszczonych przez włamywacza, i innych tłumoków jeżdżących po warszawie. W 2 miejscach pojawiły się też małe ogniska rdzy dlatego trzeba to szybciutko usunąć żeby się nie powiększało![]()
Mam też nadzieję że uda się kiedyś zdobyć do niej halogeny, tarcze na tył i nowy dywan![]()
Jak popatrzyłem na te zdjęcia to przypomniały mi się piękne chwile kiedy jeździłem taką alfaszkoda, że tak mało ich jeździ już po drogach. Zawsze zastanawiałem się jak je zaprojektowano w tamtych latach i z skąd brała się w niej ta nadprzyrodzona moc
naprawdę super auto proszę na nie uważać bo to już jest coś minąć sie na drodzę z 33 :]
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki