Troszkę się ostatnio działo... a mianowicie czyściłem EGR, kolektor ssący i wszystko po drodze. Na dniach jadę po inny kolektor (w moim brak jednej klapy) i rozkręcam wszystko jeszcze raz. Troszkę czasu i masę cierpliwości to zajmuje rozebranie i złożenie ale czego się nie robi dla naszych piękności. Dostałem dziś paczkę z końcówkami tłumika od misiu7911 więc pomyślę też nad podwójnym wydechem
![]()
tak... dziś zakupiłem inny kolektor ssący z wszystkimi klapami więc na dniach zabieram się za ponowne rozbieranie myślę że teraz pójdzie to sprawniej bo już wiem co i jak mniej więcejkupiłem też podłokietnik w bardzo atrakcyjnej cenie ze sprawną zapalniczką!!! oraz panel sterowania wysokością świateł sprawny.

Moze tym razem uzyj rekawiczek przy robocie![]()

ładnaduzo radosci i przejechanych kilometrów !
BURATINO nie lubię robić w rękawiczkachnie mam wtedy czucia w palcach i wszystko leci z rąk
szewi nie dziękuje
a kilometrów już trochę nabiłem od czasu zakupu
kolektor zmieniony na sprawny (z wszystkimi klapami), była zaślepka na EGR ale wywaliłem bo auto muliło, iii w końcu mam normalnie zamontowaną zapalniczkę bo zmieniłem podłokietnikno i odkryłem że podłokietnik ma 2 pozycje
Zamontowałem też końcówkę od misiu1179 ale trzeba trochę poprawić jak się ociepli
Poza tym tylko lać ON i jeździć.... jeździć.... i jeździć
![]()

Junior, bardzo ladna! Zestawienie koloystyczne masz takie samo, jak ja ;-)
Szerokosci i zebys zbyt czesto nie musial jej rozkrecac! ;-)
Powiem krótko i na temat... nie żałuję że nie kupiłem Audi, BMW, Opla czy innego badziewia! Jestem pod takim mega wrażeniem w jaki sposób autko radzi sobie z każdymi warunkami na drodze w tej zimie... mróz, śnieg, gołoledź itd. itp. nic naszej dużej dziewczynki nie pokona !!! Wszyscy na drodze zostają w tyle, w zaspach i rowach oraz z podniesionymi maskami, a ja z bananem na gębie tylko redukuję bieg i odjeżdżam
taka mała fotka wieczorna
![]()
Ostatnio edytowane przez Junior ; 15-02-2012 o 23:54

Teraz właśnie fajnie śnieżek pada i Twoja fotka jest naprawdę "coolowa", chyba pójdę za Twoim przykładem i obpstrykam swoją. Jazda po zaspach - bezcenna.![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki