Cześćchciałem wam przedstawić moją drugą miłość... mianowicie 159 SW 1.9 JTDm rok 2006. Przesiadłem się z dość małego autka ponieważ wcześniej posiadałem 3 Hondy CRX
Dlaczego wybór padł na belle?? Szukałem jakiego większego już bardziej rodzinnego autka no i trzeba przyznać że 159 w swoim wyglądzie jest bezkonkurencyjna!!! Trochę szukałem odpowiedniej sztuki po zobaczeniu kilku egzemplarzy całkiem niedaleko w końcu trafiła się ta jedyna. Wersja to chyba distinctive ponieważ posiada wszystko prócz ksenonów, navi oraz brak niestety czujników parkowania
. Po zakupie tradycyjnie wymieniony olej, filtry, drążek kierowniczy, termostat, 2 świece żarowe, zakupione nowe wycieraczki na szyby oraz gumowe dywaniki i komplet zimowych bucików oraz zamontowałem przednie chlapacze
Dziś jadę po nowy akumulator bo obecny Magneti Marelli ma tylko 60Ah 650A i na mrozie zaczyna mu brakować mocy. Wiadomo autko myte kiedy tylko jest okazja
Ostatnio dostało odemnie wosk na lakier i po kilku myciach jestem bardzo zadowolony z efektu swojej pracy. Ok więcej nie zanudzam tylko przedstawiam wam ją
:
![]()

Milusia...i aby tylko kola sie krecily![]()
Moje marzenie, jeśli chodzi o auto rodzinne
Piękna, jeszcze alu i będzie superAle to rozumiem, że na wiosne?
Ładniutka![]()
Też chcę taką!....![]()
La mia Bella e a volte capricciosa

bardzo ładna, znaczek na przodzie naklejany? bo coś krzywo leży, szerokości!
Alu są 16" na 2 zdjęciu widać, tylko teraz ładnie zimują na stojaczku. Marzyły by mi się jakie 18" lub 19" z TI ale chyba raczej odpuszczę ze względów naszych dróg jak i niemałe ceny oponznaczek raczej wymieniany bo faktycznie krzywo jest :-P ale jak widać nadaje się na wymianę więc następny będzie prosto :-P
Kurka ładne te alfa romeo
Graty raz jeszcze Junior, niech wozi!
Alfa, Lancia & Ducati - czyli italian psycho!

Ladna,teraz juz wiem dlaczego czarne relingi ci niepodchodza,na allegro widzialem oryginalne kolpaki za 130zl,16cali,mysle ze duzo by daly.jaki ma przebieg i jesli to nie tajemnica to ile cie wyniosla?
jak szukałem kołpaków to były koło 200złno tak bo ja mam srebrne i nadaje to moim zdaniem takiej ekskluzywności
przy zakupie przebieg było 165000 km teraz już urosło do 168000 a to wszystko przez to że nie chcę wysiadać tylko jeździć, jeździć i jeździć!!! A ile wyniosła... może nie będę pisał bo się posypie lawina textów zazdrośników
![]()

http://allegro.pl/alfa-romeo-159-147...029571295.html
mysle ze sa to takie jak u mnie![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki