Witam stałem sie mam nadzieje szczęsliwym posiadaczem Alfy 156
Jest to delikatnie ucharakterniony egzermplarz z grudnia 2001r pierwsza rejestracja luty 2002 w rajchu do kraju trafił w 2008r ja kupiłem ja w Październiku 2011 z przebiegiem 256tys km.
Na początek kilka fotek po doprowadzeniu do ładu:
Auto miało zawieszenie w bardzo dobrym stanie wiec nie musiałm tam nic robic. Ktoś zafundował jej glebe co przyczyniło sie do uszkodzenia miski olejowej, która niezwłocznie wymieniłem a przy okazji wszystkie płyny techniczne w tym olej na Quaker 10w40.
Wymieniony został oczywiscie rozrząd, klocki chamulcowe, pasek wieloklinowy wraz z napinaczem, termostat a na 17'' felgi powedrowały opony zimowe 220/45.
Niedawno rozpoczełem pracę nad audio i tak oto wywaliłem bose, w przednie drzwi poszły Focal ps165 a na miejsce radyja wyladowała Alpinka 9855r. W najblizszym czasie planuje wygłuszenie drzwi, dobrania wzmacniacza pod focale, oraz zamontowanie jeakiegos mieska w bagażniku.
Chcę też przyciemnic szybki i tu prosba do forumowiczów o porade w kwestii skali przyciemnienia tylnej szyby i tylnych bocznych 60? 80%? bo przednie boczne napewno 25%...

Fajny sprzęt grający, a co to za tłumnior z tyłu wystaje??![]()
moja ślicznotka blue cosmohttp://www.forum.alfaholicy.org/nasz..._tomek921.html

super sztuka i fajny silnik![]()
ANGELS & AIRWAVES ... AND ALFA
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki