Kolor-Nero Carbonio
Jak do tej pory samochod sprawuje sie dosyc poprawnie...Przejechalem nia juz 10.ooo bez jakichs niespodzianek.
Jedyne co w niej wymienilem to standartowo i dla pewnosci,wszelkiego rodzaju materialy eksploatacyjne.Rozrzad,wszystkie filtry,plyny,olej,swiece,akumulator,opony.
A teraz szykuje sie do grzebania w tapicerkach
---------- Post added at 07:46 ---------- Previous post was at 07:39 ----------
Co sie zas tyczy zuzycia paliwa...Hm,Jadac w tunelu powietrznym za TiR-em,z predkoscia okolo 85-87 km h Alfa spala 5,5-6 litrow.Ale jak jest fajna droga i sporo miejsca 15-17l ale tempo wiadomo lekko jakby wzrasta 180-220
.Moglaby miec troche lepsza dynamike
![]()

Jesli zdecyduje sie na kombinacje z moca,to zanim to nastapi poleca hamulce seryjne,a ich miejsce zajma albo EBC,badz Zimmermann.Co by sie Alfa rownie szybko zatrzymywala,jak rozpedzala.Patrzac na wyniki Szewiego...coraz bardziej mnie kusi....![]()

Piękny egzemplarz, gratuluje
Jest: AR 156 Gran Tourismo Alleggerita
Były: AR GTV 3,0 V6 24V / AR 147 1,6 TS / AR 166 2,4 JTD / AR 156 SW 1,9 JTD / Lancia Lybra SW 1,9 JTD

Dzieki piekne za poytywne przyjecie mojej AlfinkiWasze rowniez maja to cos,a kazdy z czasem dojedzie do tej jedynej -wymarzonej i zacznie ja modyfikowac typowo dla wlasnych potrzeb i indywidualnych predyspozycji

Ładna, duzo przejechanych bezawaryjnych km!
Chip naprawde dużo daje - polecam !

Poprostu czarna perla,moze swiatlo zle padalo,fotki na szybkiego robione,a nadto stala pod drzewamiJak sie zmobilizuje to porobie nowe,aby bylo widac glebie czerni
![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki