Jakis czas przemieszczam sie na lamach tego forum,wiec przyszedl czas na zaprezentowanie swojego pojazda.Nie jest to pierwsza Alfa Romeo za ktorej sterem spedzam sporo czasu.Przemieszczajac sie roznych drogach Europy.Mysle ze ogolnie lubie ta marke,a na dowod tego moge jedynie przytoczyc krotka liste poprzedniczek-
1.Alfa Romeo 145,1.3 boxer
2.Alfa Romeo 156,2.0 TS
3.Alfa Romeo 156 FL,1.9 JTD
4.Alfa Romeo 159,2.4 JTDm,
5.Alfa Romeo 159,2.4 JTDm,SW,Ti,Q4 obecna.
No to chyba lubie Alfe Romeo z jej zaletami i przywarami,zalaczam kilka fotek
Jak narazie jakis glebszych ingerencji,badz zmian nie wprowadzalem.Jedynie dolozone rozporki kielichow,przod-tyl
I malutka naklejka na klape,moze w przyszlosci pokusze sie o podniesienie mocy.210 pony niby ma moc ale ta waga...Jak i kola -19,255,35 swoje robi ale trakcja ... poezja![]()
Ostatnio edytowane przez BURATINO ; 26-01-2012 o 23:05 Powód: usuniecie wszelkich fotografii prywatnych

Ładnie się prezenci![]()
Piękna... Ti... moje marzenie ale jeszcze nie terazkoła 19" bajka, progi... co tu więcej pisać po prostu genialna stylizacja i w konsekwencji cudowny samochód!! Ja zazdroszczę bo jest czego
![]()
Buratino ,jak ci sie jeżdzi na 19-stkach i profilu 35 , chodzi mi o komfort bo trakcja to wiadomo![]()
AR 156 1.8 TS ( 2001-2006)
AR 159 1.9 JTDM 16V ( 2006-2009)
AUDI A5 MTM (2009 - ....
Lewostronnym powolnojeźdźcom mówimy kategorycznie NIE !!!

Na autostradzie-dobrej bajka,zakrety powyzej 200 idzie jak na poduszce magnetycznej.Aczkolwiek na slabszych drogach,niestety tarka.cos za cos.co prawda w kolach azot ale niewiele to pomaga,ponadto jest fabrycznie obnizona bodajze o 2 cm,a to tez swoje robi.Ogolnie bardzo stabilna i pewna w prowadzeniu na duzych predkosciach.
![]()

idealna wersjabezawaryjności i szerokości!
![]()

Bardzo ladna,co to za kolorek?Dwa wydechy,superdla mnie te progi jakos niepasuja,kola rewelacja pewnie srodek rowniez
![]()

Wnetrze czarne,pelne Ti z 3-strefowa klima,Blue Me
---------- Post added at 20:16 ---------- Previous post was at 20:11 ----------
Nie istnieje,to tylko zart odnoszacy sie do mlodych lat.Pochodzacy z Malej Moskwy,beda wiedzieli o co chodzi,a i to tylko starsi
pl.wikipedia.org/wiki/Buratino
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki