było 1.8 16v a teraz mała zmiana bo na 2.0 8v zdecydowałem sie na to bo z tego co czytałem to łancuszek to łancuszekale jestem zadowolony i z osiagów i z przyspieszenia. Wstałiłem strumienice i przelot głosno ryczy ale da sie wytrzymac. pozdrawiam. co do lakieru to tez troszke go zmodyfikowałem bo <rosso alfa 130> czy jakos tak to sie pisze z dodatkiem fioletowego brokatu na zdjeciach nie widac efektu ale w słoncu wyglada fajnie..
Ostatnio edytowane przez piotrek97 ; 17-01-2012 o 22:12
ładna jest i swap w słuszną stronęszczerze to nic jej więcej nie trzeba jak dla mnie
![]()
Renault 25 2.2 1986r.- była
Renault 25 2.0 1991r.- była
AR 164 T.Spark aktualnie

Zupełnie do mnie nie przemawiają zderzaki całe w kolorze nadwozia i trójkąty lusterek w kolorze nadwozia. Nie ma kontrastu i przez to jest wszystko takie mdłe.
Alfa Romeo rządzi i wymiata na ulicach świata. Gniecie diesle i auta D.
Cudo, miodzio!! Cóż powiedzieć więcej można? Dbaj o nią dalej. Co do felgi to ja bym nie zmianiał. Tą co masz pięknie się prezentuje i nie zmieniłbym jej
.
AR 146 Ti, 97r Zender. Zapraszam do oglądania i oceniania http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...146_domin.html !!
Alfa Romeo stworzone z tego samego co sny...
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki