A więc jakiś czas temu nabyłem czarna ślicznotkę. Troche czasu straciłem na poszukiwania ale myślę że sie opłacało. Z powodu braku czasu dopiero teraz się chwale. Alfa powstała w 2000r i otrzymała motor 2.5V6 więc są powody do mruczenia w czym pomaga tłumik NOVITEC'a . 4 poduchy klima skóry jasne w całkiem dobrym stanie jedynie fotel i podlokietnik nosi lekkie ślady użytkowania. Zaraz po zakupie wymienione wszystkie filtry oleje i inne płyny. Autko miło jeszcze przed kupnem wymienione wahacze. Właściciel twierdził że rozrząd był wymieniany 10 tys temu i chciałem przeciągnąć jego wymianę do wiosny ale coś mi podpowiadało żeby to zrobić na już i na szczęści bo pasek wszedł w proces "agoni". Wymienione też została pompa wody bo stara miała pękniętą łopatkę co przenosiło się na większa temp silnika przy ostrzejszej jeździe.Na lato Bella ma 17" felgi TORRA troszkę poobijane przez panią która nią jezdziła ale do wiosny będą odświeżone. Na wiosnę planuje wymianę swiatełek na soczewki odswieżenie lakieru i takie tam drobne poprawki
75" id="attachment44638" rel="Lightbox_768148" >
![]()
no kolego powiem ci ze piekna!!! xD bo prawie taka jak moja ! masz fajniejsze kolo ale nadgonie cie latem![]()

Lacie się kończą wprost proporcjonalnie do paliwa w baku![]()
Ci ludzie jeżdżą jak szaleni! Ledwo ich wyprzedzam!
Uzależnienia można leczyć... Ale po co, kiedy są przyjemne?
// Sprzedam Polo 1.4 2000r. - info na PW //

DokładnieAle nadrabia frajdą i przyjemnością z jazdy

Jak będziesz odnawiał możesz je spróbować pomalować w kolor typu "titan". Fajnie będzie wyglądało. Tylko znajdź dobrą lakiernię, żeby nie spieprzyli.
Ci ludzie jeżdżą jak szaleni! Ledwo ich wyprzedzam!
Uzależnienia można leczyć... Ale po co, kiedy są przyjemne?
// Sprzedam Polo 1.4 2000r. - info na PW //

Właśnie nie mogę się zdecydować czy prysnąć na podobny kolor jak jest czy titan taki jaśniejszy
ładna furka pogratulować też miałem kupować V-ke ale trafiła się 2.4 JTD

Ładny okaz. Tylko ten spoiler na klapie razi w oczy![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki