Witam z nowym autem![]()
Sugestie i pytania mile widziane
Alfa Romeo 147
Rok 2006
Silnik 1.6 T.Spark 120KM
Przebieg aktualny 91.400km
Kolor czarna perła
Nadwozie 3D
6 poduszek
ABSy ASR-y
Kółeczka ori z Alfy R17 opona zimowa 215/45 lato 225/45
Z wyposażenia:
klima, elektryka szyb, jakieś tam komputery bajery :rotfl: centralny z pilotem, oj wszystko to co mi jest potrzebne :rotfl: brak skóry ale te fotele są o niebo lepsze, nafaszerowane elektronika auto konkret :hyhy:
Auto jest od Pani, która kupiła je w niemieckim salonie, zadbane, nie palone, pełen serwis
Z modyfikacji to jest audio zrobione, Woofer na zamówienie z głośnikiem Pioneer TS-W307D2, piecyk Pioneera GM-3300T, radyjko Pioneer AVH-2300DVD, głośniki są ori, okablowanie Hollywood
Plany: sprężyny -60 albo -80 bo gwint za drogi a auto i tak sztywnenowy wzmak Pioneera 4-kanałowy i zabudowa kufra
120Km naprawdę robi robotę i na trasie bo przejechałem 1300km i po mieście tezspalanie 9.8 z kompa ale średnia prędkość 170km/h i auto dostało mega w dupkę
Takie poglądowe foto jak auto wyglada:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tak mniej więcej Audio wyglada
![]()
![]()
Motorek po umyciu
![]()
Ostatnio edytowane przez Misi@k147 ; 19-01-2012 o 11:48

Ślicznotka chyba nic bym już przy niej nie kombinował jest już idealna![]()
Wszystko fajnie tyle że czarne radio nie komponuje się z dechą ale to normalne. Za to ramka na foto ładnie komponuje się z resztą szarości. Jeśli chodzi o zawieszenie to -60 czy nawet -80 jest raczej kiepskim pomysłem.
Odłączyłeś akumulator na czas mycia?
Dziękina razie żadnych zmian nie planuje.
No fakt faktem, czerń już nie do końca pasuje ale jest ramka i jakąś to się zlewa a chciałem mieć to radyjko w aucie.
Co do zawieszenia to jestem zwolennikiem niskich aut a to stoi stanowczo za wysoko, chciałbym pozbyć się luki miedzy kołem a błotnikiem... Ale zobaczymy...
PS: moje byłe auto było 3cm wahaczem nad asfaltem
A aku nie odpinałem, to nie było takie dosłowne mycie, pędzelek, płyn z karchera i lekkie zroszenie woda, nic sie nie działo![]()
Ostatnio edytowane przez Misi@k147 ; 19-01-2012 o 13:19
Luka między kołem a błotnikiem jest dramatyczna w 147 ale to nie powód by iść w skrajności. Jednak dla zwolennika harkorowych doznań wszystko jest do przeżycia.
A wrzuć fotki przedniego autka.

omen, może i wystarczy-30/40, jak będzie trzeba to się pomyśli nad tym.
Radio akurat mi ma sie podobać, o gustach podobno się nie dyskutujenie każdemu sie podoba, na pewno lepsze niż każde inne....
Akurat nie siedziałem w takich fotelach ale kształtem to jakąś się nie różnią... W lecie tylko się kleją a w zimie zimno jeśli nie sa grzaneOsobiście wole jakieś pól-kubly albo coś co dobrze trzyma i jest ori, te ni są złe, są bardzo wygodne.
---------- Post added at 13:52 ---------- Previous post was at 13:50 ----------
Aroniaa a chcesz kupić??
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki