7504600" id="attachment45150" rel="Lightbox_774867" >33" id="attachment45151" rel="Lightbox_774867" >
http://www.forum.alfaholicy.org/album.php?albumid=1080
Ostatnio edytowane przez alfiatko13 ; 26-01-2012 o 21:25
co za opis - aż chce się czytaćAfiątko fajne ale napisz coś więcej - założę się że zainteresowanie tematem wzrośnie
pzdr!!!
ps. czy ja widzę wloty na masce ?
O kurcze.....

Czyżby fan tjuningu?Z kąd ją wytrzasnąłeś? Czy sam zrobiłeś?
![]()

Mam nadzieje, że to foty zaraz po kupnie i będzie wkrótce zmiana maskiBo tył wygląda całkiem nieźle...

wszystko eleganckoale ta maska to nie do alf....
![]()
o kuchnia ale maskaO gustach się nie dyskutuje, ale ja bym się bał, że w tych wlotach zadomowią mi się gołębie
A to co jest pod wlotem do chłodnicy w zderzaku to diody, czy wkręty trzymające kratkę? Jeśli to wkręty to zmień je na czarne, żeby się w oczy nie rzucało
Po zdjęciach wnioskuje, że kolor to blue cosmo?Zmień tą maskę, przepoleruj szkło w lewym reflektorze, pomaluj środki na czarno, pobaw się troszkę przy scudetto, jakieś oryginalne felgi założyć i już Alfa będzie się prezentować o wiele lepiej
Fotki reflektora z czarnym środkiem i zmodyfikowanego scudetto masz u mnie w temacie
Który rocznik Alfy? Jakie wyposażenie?
moja ślicznotka blue cosmohttp://www.forum.alfaholicy.org/nasz..._tomek921.html

witam ponownie. masz racje to pierwsze fotki po kupnie .... co do maski to juz niestety taka bylate nity na wlocie do cholonicy juz sa czarne !! a co do wyposazenia to standard... silnik 2.0 ts
---------- Post added at 09:05 ---------- Previous post was at 08:50 ----------
mam ja dopiero drugi tydzien , stala ponad pol roku u chlopa na placu wiec duzo pracy trzeba wlorzyc.... dopiero wziolem sie za wymiane plynow, rozrzadu,paska, rolki, zmienilem kierunki boczne na biale... zmienilem takze sprezyny-tyl na orginal bo podobno byly od fiata brawo-a !??. i nie dalo sie wogule jezdzic tak dobijalo masakra byla-tylko fajnie wygladala. sirodek welur-troche drewna... standard! mam jeszcze do roboty ogrzewanie bo nie leci cieple,przeplywke,maske i fele jeszcze troszke czasu i bedzie git!!!! pozdrawiam

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki