Moim zdaniem to do Alfy nie pasuje... Na pewno kosztowało tu kupę roboty i za to Cię podziwiam, ale szczerze ja bym takim samochodem nie chciał jeździć (aczkolwiek to jest moja własna opinia, Twoja jest inna i nic tego nie zmieni).
Dzieki za komentarze postaram sie o szybki z felgami do wakacji może sie uda wiec każdy zobaczy sam jak wygładać bedzie .Co do trzepania kaski bedzie dobrze powstaje stronka www na reklame a jakieś fele polecacie na tą alfe
---------- Post added at 19:30 ---------- Previous post was at 19:28 ----------
jak by wszystko było takie same było by nudne i nie było by tematuszczerze to do tej pory nie było w realu złego słowa do wykonania
---------- Post added at 19:31 ---------- Previous post was at 19:30 ----------
ludzie róźnie ragiją ale o to chodziło

Zajebioza![]()
Ośmiozaworowy TS opakowany w najszybszy kolor
"Make a car more powerful and it goes faster accelerating in a straight line. Make it lighter and it goes faster everywhere.", Colin Chapman.
Ekstra, zwłaszcza, że wykonanie własnoręczne. Ja bym raczej czegoś takiego nie zrobił, jako zwolennik lustrzanego lakieru, ale fajny, wyjątkowy pomysł![]()
Zagłosuj na mnie w "Stypendium z wyboru" i pomóż mi w unikatowym swapie!
Z Alfą jak z kobietą... Żyć trudno, a zabić szkoda
Alfa Romeo 145 (jeszcze) 1.4 TS 16V 2000r - Moja Funia

Hehe to jest cośPodziwiam. Wyróżniająca się z tłumu
![]()
AR 146 Ti, 97r Zender. Zapraszam do oglądania i oceniania http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...146_domin.html !!
Alfa Romeo stworzone z tego samego co sny...
o gustach sie nie rozmawia ale każdy ma swoją opinie każde auto jest dobre jeżeli sie ratuje jego lakier i daje drugą szanse
---------- Post added at 11:21 ---------- Previous post was at 10:54 ----------
po drugie ocenia gościu z płomieniami na masce ....
Ostatnio edytowane przez santun ; 05-02-2012 o 12:22
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki