Ciekawy egzemplarz, tylko wrzuć dodatkowe fotki np. silnika i wnętrza
Ciekawy egzemplarz, tylko wrzuć dodatkowe fotki np. silnika i wnętrza
AR 147 1,6 TS /AR GTV 3,0 V6 24V jest
AR 166 2,4 JTD / AR 156 SW 1,9 JTD / Lancia Lybra SW 1,9 JTD była
Co się stało błotniczkowi? Bardzo ładna![]()
W domu: Alfa Romeo 156, Ducati 750 Super Sport, Fiat Uno
Mam chorobę zwaną ITALIA
heh, akurat do blachy to szczęścia nie mam.. to widoczne na zdjęciu, to pewna kobieta mnie pocelowała podczas zmiany pasa.. na szczęście naprawa poszła z jej OC, więc w ASO wymienili błotnik i pociągnęli mi cały bok nowym lakieremniestety miesiąc później uderzył we mnie rowerzysta i wgniótł błotnik z drugiej strony, a jak wiemy rowerzysta już OC nie ma.. jakby tego było mało, pożyczyłem samochód bratu i on przytarł mi drzwi i błotnik.. załamka:/ także teraz szukam jakiegoś zaufanego blacharza z Warszawy lub okolic, który zrobi to tanio i porządnie
jak już zrobię, to będę mógł więcej zdjęć wrzucić
Jak się już je..ie to wszystko na raz. A alfa całkiem przyjemna i w słusznym kolorze
Identyczna konfiguracja jak u mnie156 SW po lifcie wnętrza w kolorze Grigio Metalico
Tak więc nie wypada powiedzieć nic innego jak to, że jest piękna
![]()
A co blacharza/lakiernika to nie szukaj taniego, tylko szukaj porządnego. Ja znalazłem taniego, ba, nawet z polecenia. A za 2 tygodnie jadę już czwarty raz na poprawki, bo znowu jaśnie majster średnio dobrał kolor, a i "przycytrynił" w jednym miejscu, a na swoje wytłumaczenie miał "Panie, spoleruje się i będzie gitara". "Zaoszczędziłem" 500zł, a teraz same kłopoty, bo przy każdej poprawce 3-4 dni bez samochodu, a potem dalej patrzeć na to nie mogę.. Mam nadzieję, że tym razem chłopina się postara. Taka przestroga![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki