Pół roku temu zakupiłem Alfe 147 troszkę brudna z zewnątrz ale tylko dlatego że zima jest a niestety nie posiadam garażu
Silnik ma przejechane 175 tysięcy z wyposażenia to ma 8 poduszek powietrznych , elektryczne szyby i lusterka klimatyzacja wspomaganie kierownicy , radio ze zmieniarką w bagażniku ABS centralny zamek . Więcej szczerze nie wiem czy coś jest bo auto kupiłem na zachodzie
![]()
Ładna, choć te felgi niezbyt pasują moim zdaniem. No i DLA MNIE za wysokaAle tyłeczek świetny
www.centrumaudio.plPisząc, lub dzwoniąc-mówić,że z forum Alfy-rabat murowany
Przerabianie lamp na soczewkowe- szczegóły na PW

Ostatnio edytowane przez pkokoszko ; 29-01-2012 o 11:17

No niestety nie xDD . A u mnie zamiast drogę zrobić to albo betonem zalewają ciule za przeproszeniem albo robią większą dziurę i dadzą 3-4 kostki brukowe
Wiem, do nikogo z tu obecnych nie mam pretensjiDlatego napisałem, że dla mnie. Jest za dużo miejsca między kołami, a błotnikami
Szczególnie z tyłu. Wiem, że gleba to świetny wygląd, lecz mniejszy komfort- ja na szczęście na mniejszy komfort mogę sobie pozwolić
Jak będę miał części, to być może będę miał jakieś soczewki do 147
www.centrumaudio.plPisząc, lub dzwoniąc-mówić,że z forum Alfy-rabat murowany
Przerabianie lamp na soczewkowe- szczegóły na PW
Wszystko zależy od tego jakie masz ET, szerokość felgi i oponę. Masz 8" ET30-35 i oponę 225/45?
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki