Posiadam AR 156 1,9 JTD 932 z końca 2002r po liftingu wnętrza z dużym wyświetlaczem.Jest w niej założony z nieznanych mi przyczyn prędkościomierz,(wkład) prawdopodobnie od anglika,gdyż oznaczone na nim jednostki to mile,chociaż faktycznie liczy kilometry. Nie wyświetla mi natomiast na wyświetlaczu infocenter danych o chwilowym zużyciu paliwa,ilości km na zbiorniku itp.W miejscu cyfr są tylko gwiazdki. Dowiedziałem się że prawdopodobną przyczyną wyświetlania tych gwiazdek jest nieodpowiedni prędkościomierz. Piszę o tym z myślą że przeczyta tę wiadomość może ktoś kto posiada taki, który nadawałby się do mojego samochodu.
A może ktoś rozwiązał podobny problem w inny sposób,więc proszę o radę.
Za odpowiedź z góry dziękuję.
Z poważaniem. Józef.

Drogi Jozefie szczerze mowiac ktos cie w uja zrobil kupujac taki badziew sam sie wpierrrrrrrrniczyles na mine cytuje[jest w niej założony z nieznanych mi przyczyn prędkościomierz,(wkład) prawdopodobnie od anglika,gdyż oznaczone na nim jednostki to mile,]generalnie masz problem
Czytaj więcej: Moja ALFA.

Pedro!
Dziękuję Ci bardzo za Twoją kreatywną wiadomość, która bardzo mi pomogła i dużo wniosła w tym temacie.
Pozdrawiam!
Temat bardziej nadaje się na dział 156 gdyż tu umieszcza się: Opisy i zdjęcia naszych Alf.
Co do problemu próbowałeś zwyczajnie wymienić prędkościomierz?
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki