co do felg to to są zimówki posiadam oryginalne z alfy ale to dopiero jak przyjdzie wyzsza temperatura a co do tlumika wlasnie jestem na etapie jego wymianydziekuje za pozytywne komentarze. Koledzy potrzebuje przycisk od strony kierowcy do ogrzewanych siedzen mam znajomego ktory pracuje w tycach na fiacie natomiast nie wiemy pod jaka nazwa ich szukac moze ktos pomoze?? z gory dziekuje i pozdrawiam wszystkich
![]()

A dlaczego wymieniasz,wystarczy ze zamowisz koncoweczke,no chyba ze jest dziurawy![]()

Kolorek najładniejszy ;D Fele na lato jakie masz? Niema jak szprychy huhu
Jedyny minus to to scudetto![]()
Toyota is the brain, Aston Martin is the face, Cadillac is the stomach...Alfa Romeo is the soul. J.Clarkson
fele mam szprychy wiec podobaja mi sie a nie chce mi sie opon przekladac w sumie wymiana calych kol jest latwiejsza
pozdrawiam
witam juz została zrobiona część modyfikacji oczywiście jak najbardziej podchodząca pod serie samochodu. Przyciemnione szyby tylne. Wymieniony tłumik na oryginalny. Do dwóch tygodni zostana obszyte boczki drzwi czerwoną skóra tak jak to jest w Alfie po liftingu i w zasadzie to tyle jeśli chodzi o modyfikacje na ten rok) napewno coś jeszcze wymyśle, póki co nie mam pomysłu
pozdrawiam
ps felgi zobaczycie dopiero jak zmienie na letnie
Życzę wszystkiego dobrego wszystkim

Ładna sztuka, zawsze mi się podobał ten kolor,a w środku igła. Masz może BOSE bo nie widać tego na zdjęciach?
PS. Pozdrawiam kolegę z Tychów, do zobaczenia na mieście![]()
Nero Provocatore - AR159 - zawiozę do ślubu!!
zdjęcia wrzucę dopiero jak pozwoli na to pogoda miałem dzisiaj zrobić ale warunki są ciężkie. *sickboy* Bose nie mam ale wynika to tez z faktu ze nie szukkałem tej alfy z Bose gdyż jestes w trakcie zakupu dużo lepszego zestawu natomiast muszę na to troszeczkę poczekać również pozdrawiam kolegę z Tych milo by bylo się spotkać czasem pogadać![]()
Dobrze więc poczekam na odpowiednie warunki atmosferyczne, oby szybko bo przeraża mnie wizja codziennego odśnieżania.A jakie nagłośnienie masz namierzone ?
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki